[]

Çoğu arkadaşımı takip etmeyi bıraktım, sorun olur mu?

Merhaba arkadaşlar, haber kaynağımda çok haber sayfasını takip ettiğim için çoğu arkadaşımı takipten çıkardım, onların yüklediği fotoğrafları, profil resimlerini falan aylardır görmüyordum. dolayısıyla da beğenmemiştim. sonra onlar da benimkileri beğenmemeye başladılar. sizce bu sorun olur mu? aylar sonra bir kaç tane beğendim fakat bana dargınlar sanırım. onlardan hoşlanmadığımı mı zannediyorlardır?




 
(bkz: get a life)


  • ron dennis  (22.02.15 13:19:38) 
arkadaşlara internette takip etmeliyiz gibi bir sorumluluk yok. Yine de endişeleniyorsun mute/hide post gibi seçenekleri kullan.


  • rygard  (22.02.15 13:33:49) 
beğenilmek (insancıl anlamda. facebook like'ı anlamında değil) doğal bir duygu hatta belki dürtü. bu yüzden iletişimi bozmamak içn arada (mesela ayda bir) sevdiğiniz ama zırt pırt birşeyler payklaştığı için unfolow yaptığınız kişilerin profiline göz atın. geriye doğru bi kaç beğeni yorum yapın. faydası olur. ama takip etmek istemdiğiniz fakat yakın kişiler zaten bunu dert etmeyecektir. yani bunu açıkça nalatabilisiziniz en azından onlara.
get a life kısmına katılmıyorum. bu site maalesef "life"ın bir parçası. ya tmamen uzak olmak bi çözüm. veya içinde olup doğru bir strateji belirlemek. aynı canlı insanlar gibi. okuldan kız arakdaşınıa veya işyerindeki güzel kıza "bugün çok seksisin" derseniz muhtemelen kızar. aynı şey burada da geçerli. demek koşullar aynı.hatta fb da daha katı. çünkü sık duyduğum bir söz "başkaları da görüyor" ve "aramızdaki arkadaşlığı bilemezler ki" yani çok seksi dediğiniz kız belki yanıda iken bir şey demeyecektir sadece arakdaş olsa bile. ama fb da diyecekir "babam da vaaar" diyerek...
başta deiğimi uygulayın.
  • ben smyrna with bpd  (22.02.15 13:34:38) 
unfollow'da zaten arkdaşlıktan ayrılmıyor asdece yazdıkların görmüyorsun. benec süper. 52 arkdaş var. yarsını çok iyi tanımam. en az 15 kişi unfollowdur. :)


  • ben smyrna with bpd  (22.02.15 13:35:27) 
ben sülalemi takip etmiyorum, babam dahil, geçenlerde de abim beni unfollow etmiş. oluyor böyle şeyler... ha ben abime gıcık oldum o ayrı kendisini her post'umda tag'lemeyi düşünüyorum keh keh.


  • loralynn  (22.02.15 14:28:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.