[]

araba yikamak

Camlar les gibi olmus, para vermek istemiyorum bugun hic isim de yok ugrasip hafif de olsa yikayayim diyorum da nasil yapacagim hic bilmiyorum. Aslinda sadece camlar temizlense yeter gorus acim acilir en azindan. Hortum yok, araba sampuani yok. Bir kova su ile inip temizlemeyi dusunuyorum nasil yapayim? suyun icine ne koyayim kopurtmek icin?




 
bulasık deterjanı


  • bryan fury  (22.02.15 13:12:52) 
kopuklu suya bezi daldirip bezle mi sileyim cami peki?


  • signore  (22.02.15 13:15:56) 
makineler iyi yıkamıyor ki? yani 5 lira boşa gider.

arabayı yıkadıktan sonra bezle su noktacıklarının alınması yani tamamen kurutulması lazım. aksi takdirde su damlacıkları leke leke kalıyor.

olmuyor yani.
  • kosun lan mevzu var  (22.02.15 13:32:45) 
Bizim burada 10 lira hep dis yikama. Makineler de ciziyormus oyle dedi herkes.

@Karakteristik o dedigin seyden var kar temizlemek icin almistim.
  • signore  (22.02.15 13:39:06) 
bazı akaryakıt istasyonlarında satın alım sonrası bedava yıkama veriyorlar onları keşfet. git 50 lrialık benzin al. gerçi 3 5 lira yine bahşiş bırakmak lazım ayıp öteki türlü de orası senin vicdanına kalmış.


  • argent dawn  (22.02.15 17:08:58) 
bir kova köpüklü su ve fırçayla mis gibi oldu. kuru bezle sildim sonra camları. hallettim yani. zor değilmiş çok, eğlenceli gibi de aslında


  • signore  (22.02.15 17:38:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.