[]

Almanya vizesi

Dayılar, şimdi ben Almanya vizesi başvurusu yapacam da 2-3 sorum var:

1) Bunu illa iData'dan mı yapmak gerekiyor? Alman konsolosluğuna gitsem de ben geldim gencolar desem olmuyor mu?

2) Almanya'dan girecem, arada Hollanda'ya geçip oradan dönecem. Almanya gidiş, Hollanda dönüş uçak biletleri tamam da aradaki geçişi nasıl yapacağımı henüz kestirmedim. Şimdi ben biletleri evrak olarak verdiğimde Hans bana "Hop de karaceylan, Hollanda'ya geçişi nasıl yapıyon?" der mi?

3) Otelde filan kalmayacam çok şükür, es dost bol oralarda. Bunlardan davetiye alayım mı yoksa adres versem ok mi?

4) Yav bir de benim bir önceden alınmış Çek vizem var da buradaki mal konsolosluk bana oradaki kalacağım takvim günü kadar vize vermişti, çıkarken "yeğen sen bir gün fazla kalmışsın" dediler, böyle polis klübesinin önüne çektiler, mülteci muamelesi gördük. Sonra hıyar "hadi geç" dedi de şimdi başvururken sorun olur mu?

Öperim gözlerinizden

 
4) vize ihlali olarak not düştülerse işin zor.


  • delidir yakalayin  (22.02.15 00:19:54) 
2) hangisinde daha fazla kalacaksan ordan alman gerekiyor vizeyi. Aradaki gecisler icin rezervasyonlari filan isterler. ikisinde de ayni sure kalacaksan ilk gidecegin yerden alman gerekiyor.


  • oshamahue  (22.02.15 00:37:28) 
1) iData.
2) vize aldıktan sonra hollanda'ya geçişte problem yok, gidiş-dönüş biletleri ve otel rezervasyonunu koy.
3) ben vize almadan burada sordum bunu; "eş, dost, akrabayı hiç karıştırma" dediler. turistik vizeye başvur, booking.com'dan bir rezervasyon yap, onu koy. bir de uçak bileti, tamamdır.
4) ülkeden, çıkarken ve girerken sorular sorup bir iki harf yazıyorlar. sorulara yanıtına göre oraya yazılanlar ve ülkeye girişte gördüğün muamele değişiyor.
  • late viper  (22.02.15 00:44:41 ~ 00:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.