[]

Çok sevdiğiniz birini kaybetmek

Bazen bir dostumuzdur, bazen çok hoşlandığımız bir kişi, bazen de hiç görmediğimiz ama sohbetinden keyif aldığımız bir insandır bu kişi.

İstemeden kırarız o insanı, sonra ne yaparsak yapalım eskiye dönmez herşey... Sonra bu üzüntüyle daha da batırırız durumu. Bundan sonra kopukluk olur. Hayatınızdaki boşluk artar. Aklınıza geldikçe üzülürsünüz.

Sorum iki taraflıdır; böyle üzdüğünüz bir kişiye kendinizi nasıl affettirebilirsiniz? Üzülen kişi siz olsanız karşınızdakinin yeniden güveninizi kazanmasını veya herşeyin eskisi gibi olması için şans verir misiniz?

 
O uzulen taraftaydim. On kere de sans verdim degisen bir sey olmadi. Bazen aradaki saygiyi da yitirmemek icin uzatmadan bitirmek gerekiyor. Yine de bir kere şans verilmeli tabi.


  • rayde  (21.02.15 22:40:16) 
Yediysem bi bok kabul eder er ya da geç özür dilerim. Kabul edip etmemek ona kalmış bir durum.
Bana aynısı yapılsa affetmem, hiç affetmedim çok üzüldüm ama ilişkimi bitirdim bu kişilerle. Mizaç. Meselesi tabi bu.

  • bokmuhendisi  (21.02.15 22:45:26) 
Sevgi önemli, eğer o sevgiye gerçekten inanıyorsam bir şans daha verirdim. Gönül işi değil ama çok yakın bir arkadaşımla 1,5 sene hiç görüşmedik, çok şey paylaşmıştık ortada somut bir şey yoktu, ama kırgındık bir şekilde. Sonra yeniden görüşmeye başladık, önceleri eskisi gibi olmadı, ama emek verdik ikimiz de, şimdi o günler hiç yaşanmamış gibi yine çok yakınız. İyi ki yeniden denemişiz.


  • elikası  (21.02.15 22:46:49) 
eğer çok değer veriyosan sonuna kadar şans ver. geri dönüşü olmayabilir çünkü. 14 yaşındaydım dostum dediğim arkadaşıma bilgisayar kasasından parça değiştirirken elektrik çarptı kaybettik. yeryüzünde ölmemesi gereken insanlardandı diye düşünmüşümdür hep. o yüzden daha beteri var işin. gurura falan çok takılmamak lazım.


  • KidLazer  (22.02.15 00:21:31) 
ozur dile. mahcupluk duyma. yaninda eskisi gibi davran. ben sunu yaptim, sana bamarken yuregim sizliyor deme. evet sizliyor. ama biraz kendini kandir. gor bak nasul duzeliyor. sevdicegimi 5 kere uzdum. hem de cok agir. hazmedemeyecek kadar hizli hem de. bun akarar verdik. zamana yaymak ve normal takilmak. biraz da uzaklasmak. derken su an her sey guzel gidiyor. mahcupluk hissetme. ayni davran. gecmisi acma. mutlu davran.
umarim cozulur tum sorunlar.

  • istebunudusunmemistik0empty  (22.02.15 10:47:09) 
Üzülen kişiydim. Defalarca şans verdim ve batırdı. Eğer size değer veriyorsa 2.şansı çok yüksek ihtimalle verecektir. Ama iyi kullanmanız gerek.


  • mobydick  (24.02.15 19:52:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.