[]

aniden gelen sıçrama

Merhaba aslında büyük bir dert değil ama bunu başkaları da yaşıyor mu diye merak ettim.

Aklıma utandığım veya hatırlamak istemediğim bir anı geldiğinde ya da yapmam gereken ama sürekli ertelediğim bir iş geldiğinde bedenim istemsizce aniden sıçrıyor. Sanki o an elektrik verilmiş gibi oluyorum, böylelikle düşünceyi diğer bir atağa kadar kovmuş oluyorum. Tabi düşünce gitmezse art ardına sıçramak biraz garip oluyor :/

Sizde de var mı, neden oluyor ki bu? Sanırım böyle abuk sabuk bir mekanizma geliştirmişim.

 
evet ben varım /: ama seninkine özendim resmen, ben o durumlarda kısa çığık atıyorum ya da bağırıyorum ister istemez. utandığım, başarısız olduğum, ertelediğim, eksik bıraktığım bir şeyler aklıma düştüğünde pat diye basıyorum çığlığı. rezalet! eskiden çok sık oluyordu ama yavaş yavaş kontrol altına almaya başladım. bazen insan içinde kontrol edemediğimde oradan şarkıya falan bağlıyorum kfjdfs.

beynin geliştirdiği bir mekanizma herhalde, yüzleşme korkusu kaynaklı olabilir. mükemmeliyetçilerin baş belası olması da muhtemel.
  • treamorg  (21.02.15 22:36:07) 
  • vonkhar  (21.02.15 22:40:54) 
@treamorg tek deli ben değilmişim rahatladım asfjshk ben de tekken "neden NEDENN" diye söyleniyorum ama çığlık olayı kötüymüş :/ Tanrı biz mükemmeliyetçileri korusun.


  • rivulet  (21.02.15 23:13:00) 
evet yalnız değilsin de benden başka kimse sesini çıkarmadığına göre çok da kalabalık sayılmayız. /: bir arkadaşım daha var o da "of" çekiyor; onu da sayalım çok görünelim ehe.

evet azıcık sahip çıksın bize. amen.
  • treamorg  (22.02.15 15:22:10) 
Ay ben de. Çok uzuluyodum neden böyle diye. yalnız değilim diye sevindim valla. Bende istemsizce ağzımdan saçma bir kelime de çıkabiliyor. O durumda mantıklı cümle kurmaya devam etmek için harcadigim eforu normalde de sarfetsem müthiş bir buluşa imza atabilir hatta. :(


  • zet  (22.02.15 18:04:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.