[]

protein tozu

body yapan 16 yasindaki yegenim, butun cabalarima ragmen protein tozu kullanmaya basladi. gizli sakli kullanacagina benim kontrolumde olsun dedim, bu sefer hic bilmedigim sulara girmis bulundum.

protein7.com ve supplementler.com diye iki site varmis. hangisinden almak daha guvenli?

yasina uygun olarak onereceginiz marka modeller neler?

 
İkisi de aynı, illa alacaksanız en jenerik ürün olan Optimum Gold'u alın gitsin.


  • angelus  (21.02.15 17:34:14) 
2side iyidir. ben protein7.com dan alıyorum. arada indirimleri oluyor onları takip edin facebook sayfasından.


  • false pretension  (21.02.15 17:41:18) 
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard iyidir, korkulacak ya da engel olmaya çalışmanıza gerek olacak bir şey de değil protein tozu.
hepsiburada.com'dan aldım en son iki seferinde. fiyatı aynıydı ve hediye çeki kazandırıyordu... takip ederseniz denk gelir 25 lira filan hediye çeki. sık sık yapılıyor.
resmi distribütörleri GNC ve Protein7 Türkiye için... diğer satıcılar bu distribütörlerden alarak aracı olarak satıyor. ikisi arasında benim tercihim ciddi fiyat farkı olmadıkça protein7 olur bu yüzden.
hepsiburada'da protein7'nin ithal ettiği(yakamoz gıda) ürününü satıyor aracı olarak.
  • ucan spagetticanavari  (21.02.15 17:47:18 ~ 17:48:27) 
hatta şuan varmış kampanya zaten
www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
  • ucan spagetticanavari  (21.02.15 17:49:33) 
@ ucan spagetticanavari, henuz yasi cok kucuk oldugu icin bu tur seyleri kullanmasi fiziksel gelisimi acisindan zararlidir gibi geliyor.


  • halanne  (21.02.15 18:38:09) 
eksisozluk.com entry paylaşmayı pek bilmiyorum ama linkten ulaşırsınız,protein tozuyla ilgili bir yazı.


  • dilligaf  (21.02.15 18:42:26) 
16 yaşındaki çocuk için protein tozu daha erken.


  • false pretension  (21.02.15 20:13:40) 
iki site de güvenlidir ancak protein7 den alsın, ertesi gün gödneriyorlar ;)

şaka bir yana abartmadığı sürece sıkıntı olmaz. eğer haftada 3-4 gün çalışıyorsa günde 2 scoop yeterli olur. optimum nutrition denmiş zaten, en çok satanı dünyada odur. antin kuntin spor salonlarından saçma sapan yerli toz alacağına bunları alabilir.

sen de bence bu konuda kendini yeğenine destek olacak şekilde konumlandırmaya çalış(ki bize sorarak bir nevi yapıyorsun da zaten). çocuğun protein tozu kullanmasını engellemeye çalışmak yerine protein tozu kullanırken neler yapılması gerekir, diyetini nasıl proteinden en iyi şekilde yarar görecek şekilde hazırlayabilir bunları araştırıp destekte bulunabilirsin. çocuk ileride seni güzel hatırlar, kendisine destek olan bir figür olarak görür.

kolay gelsin.
  • eindaclub  (21.02.15 20:24:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.