[]

laptop wireless bağlanto sorunu..

slm arkadaşlar benim birtane MSİ GE60 laptopum var dün geceye kadar normal çalışan internetim bugün wireless olarak bağlanmamaya başladı ethernet kabosunu taktığım zaman bağlanıyor ama kabloyu çıkardığım zaman hiç bir wifi ağını görmüyor..size resimlede göstereyim..bilen birileri varsa yardımcı olsunlar lütfen saygılar




 
wireless anahtarı kapalı olmasın sakın?

bilgisayarın üzerinde bir tuş ya da tuş kombinasyonu...
  • supergirl  (21.02.15 17:12:39) 
msi kasalarda wifi anahtarı olmuyor genelde. ağ bağlantılarına girip denetim masasından karıştır biraz acaba wi-fi devre dışı mı. hatta tarif edeyim bak.

sağ alttaki ağ simgesine sağ tıkla ağ ve paylaşım merkezini aç, solda bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin, normalde kullandığın wi-fi ağı devre dışı bırakılmış olabilir çift tıkla çalıştır.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.02.15 17:15:27) 
fn + wifi simgesi olan bi tus . bir de bazi pc lerde kenarda falan switch oluyor wifi - bluetooth kapamak icin.


  • melancholia  (21.02.15 17:16:44) 
FN+F2 yapıyorum ama bişey değişmiyor..sadece ekran 1 saniye kapanıp açlıyor..?


  • sekerman  (21.02.15 17:17:02) 
benim pc de wireless tuşu var o çalışmıyor fakar klavyedeki kısa yol tuşuyla bağlanabiliyorum ancak. ( fn + f2 ) bi de bu şekilde denesen ?


  • platoniclover  (21.02.15 17:17:28) 
yahu msi ge60ın üzerinde wifi tuşu var fn falan değil. turbo butonunun yanında garip bir simgesi vardı


  • patr  (21.02.15 18:21:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.