[]

Hizmet İadesi Hk.

Ya arkadaşlar bir hastanede bir tedavi aldım. mezoterapi. Bunlar seanslardan bir tanesinde beni 1 saat beklettiler. o gün konuştum doktorla dedim böyle olacaksa düzgün saat verin bende vakit harcıyorum burda 1 saat bekliyorum filan dedim. kadında işte kusura bakmayın hastaların işi uzadı tam geliyordum bir görüşmem daha çıktı falan filan neyse.

Bugünki seansta ise dalga geçer gibi 2 saat civarında beklettiler bende dellendim gittim hasta ilişkilerinden durumu anlattım, kalan 2 seansın parasını aldım. Fakat parayı alırken hiç bir şekilde fatura filan sormadılar, bir iade faturası tarzında birşey kestiler, parayı aldım çıktım.

Şimdi o kasadaki kız aramış, hani faturayı görmemiz gerekiyordu, getirebilir misiniz? diye. dedimki faturayı vereli 5 ay olmuş nerdeyse büyük ihtimal atmışımdır filan. ama bir bakıyım yine dedim. Fakat faturayı bulamadım. Şimdi napıyım sizce? Büyük ihtimalle parayı geri isteyecekler, fatura olmadığı için. Vermeli miyim? yoksa kardeşim hem düzgün hizmet veremiyorsunuz hem de saçma sapan iş yapıyorsunuz. benim problemim değil mi diyim?

 
faturayı vermek değil ama göstermek gereklilği olabilir. paranı geri aldıysan verme tabi. ancak o da bir çalışan. bir hata yapmış. faturayı atmadıysan götür. attıysan da yardımcı olmak açısından (kızdığın kişinin başkası olduğunu unutma) gidip yapabileceğin bir şey var mı onu sorabilirsin (veya telefonla) size kestikleri gider pusulası olmalı bu arada.


  • ben smyrna with bpd  (21.02.15 15:26:31) 
faturanın kopyasını arayıp kendileri bulsunlar. parasını çatır çatır alıp, doktor serviste olduğu için iki saat bekleten özel hastanelere uyuz oluyorum.


  • teknikekip  (21.02.15 15:27:26) 
fatura adınıza mı kesilmişti? muhasebelerinden kendileri bulabilirler nüshasını. yine de siz bulabilirseniz götürüverin, ama bulamazsanızda kendilerinin bulabileceğini iletin.


  • Phoebe  (21.02.15 15:32:52) 
arkadaşlar faturayı maalesef attım, atmamış olsam tabiki de götürürüm. neyse bir arıyım.


  • vericemparasını  (21.02.15 15:43:27) 
Evde de ara elbette faturayı ama zaten faturanın aslı onlarda olması gereken ve çoğunlukla da düzgün bir şekilde arşivde tutulan belgeler arasındadır. Kibarca oradan bakabileceklerini, iade faturasını isterlerse de seve seve gösterebileceğini söyleyebilirsin. 5 ay sonra fatura istemek nedir, elektronik eşya almamışsın ki.


  • sevgikusunkanadinda  (21.02.15 15:56:13 ~ 15:56:32) 
arayıp bulamadığımı söyledim. Tamamdır o zaman dediler.


  • vericemparasını  (21.02.15 15:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.