[]

internetteki anlamsız hız yükselmesi

superonline 16mbit akk 75 gb olan tarifedeyi kotam şu an 100 gb hızım dün 2 mbit falandı bugün torrent indireyim deim ve az önce 1.9 mb gördüm hız olarak. speedtestte de 6 mbit olarak çıktı hızım. o nasıl oluyor ya ? evet torrentin ayarları ile oynadım ama bu kadar da arttırmaması lazım. bir tek ben miyim böyle ballı ?




 
valla geçen internet pakedim bitti avea 2gb'dan sonra hız düşümlü (96kbps ye düşüyor) sınırsız kullanıyorum. önceki gün bilgisayara bağladım telefonun internetini wi-fi gibi, gece saat 1 sularında internet bir coştu anlatamam. farkedince anında yify'e yüklendim. bi film indirdim sonra shameless'i izledim netten ki 2 dk da falan tamamını yükledi nerdeyse. en son yutupta singsing'in vod'unu izlerken rüya sona erdi. acayip üzüldüm sdfasdas. bana da oldu ama 1 saat anca sürmüştür.


  • hailtothethief  (21.02.15 13:33:16) 
@merhaba

ohannesburgerking :D o ne abi öyle nasıl bi sömürmedir :D
  • hailtothethief  (21.02.15 15:06:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.