[]

Sahibinden'deki bazı araçlardaki fiyat farkı

selamlar,
mesela aşağıdaki linkte mercedes cla fiyatları 90 ve üstünden başlarken bi araç 70bin küsür tl civarında. hasar olduğu söyleniyor ama neden bu kadar fazla fiyat farkı var?

www.sahibinden.com

 
hocam bu araba Mercedes. TOFAŞ değil ki ona göre parçası pahalı işçiliği farklı daha Arabanın epey işi var yazılanlara göre. birde buna harcayacağın mesai var. daha arabanın götü doğrulur mu o bile belli değil. kısacası bu arabalar yuva yıkar..


  • dokuzonbeş  (20.02.15 23:49:05) 
büyük ihtimalle kazalıdır sağı solu toplanmıştır. bu şekilde kullanmak sizin için sorun değilse alınabilir, ederi de bu kadar, hatta satıcı bu arabadan iyi ekmek yemiştir daha ucuza da alınır.


  • drystedb efficacious  (20.02.15 23:50:56) 
yok kazalı olduğu fiyatından belli kesin ama yuva yıkar derken habire sorun çıkartıp gider mi yaratır yani?


  • notinhere  (20.02.15 23:52:24) 
abi Mercedes BMW silecek paspası bile 100 lira. servisi bakımı ağır olur. daha birde araba toparlayacak mı uzak dur.

o paraya sorunsuz araba alırsın Passat, super B vs
  • dokuzonbeş  (21.02.15 00:00:58) 
zaten hayatta yetkili servise götürmem araba, adamlar yapıyoruz dedikçe bozuyorlar, vw servisinde kaç kere yaşadım sorun.


  • notinhere  (21.02.15 00:05:00) 
@drystedb efficacious satıcı ekmek yemiştir, daha ucuza alınır derken ne demek istediniz, anlamadığım için soruyorum.


  • notinhere  (21.02.15 00:06:41) 
20 dk aradım şu şirketin adını. Başlığa bak, çözüceksin olayı.

(bkz: final otomotiv şirketler grubu)
  • hatunlarin tercih ettigi pic  (21.02.15 01:18:06) 
Bu tür ilanları veren firmaların taktiği şu. Önce fena kaza yapmış pert duruma düşecek seviyede araç buluyorlar. Sonra gözle görünen yerlerini düzelttirip az hasarlı diye satışa çıkarıyorlar. O araçlar zaten o kadar az masrafla hasarlı olsalar adam yaptırır da satar, böyle bir yola başvurmaz.


  • creepy  (21.02.15 08:51:57) 
yuva yıkarı ben söyledim. bu arabanın masrafıyla uğraşamazsın anlamında. :)


  • dokuzonbeş  (21.02.15 15:58:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.