[]

avrupa'da günlük harcamam 20 euro olsa...?

mesela metro kaç euro veya bi öğün ne kadar gelebilir?
yer-yer bilgilerinizi yazarsanız çok işime yarar.



 
Polonya da Avrupa Fransa da. Hangi Avrupa'dan bahsediyoruz?


  • ay nov kung fu  (20.02.15 21:59:18) 
Fransa Paris: tek geçişlik biniş kartı 1.20. yemek ne yiyeceğine bağlı demek istemezdim ama öyle. avrupa'nın en ucuz fast food'u döner. ama bir yere oturup bir şeyler yemek istersen bi 12-14 euro verirsin.
Bordeaux: 10'luk bilet 12 euro. Paris'ten birkaç euro daha ucuz. En iyi yemek seçeneği olarak gördüğüm marguerita pizza 9.60 filandı.

Bunlar dışında bilindik fast food markaları bizdekinin yaklaşık olarak iki katı. mesela yanlış hatırlamıyorsam bigmac menü 6.70 filandı. bir de marketlerde satılan hazır yiyecek sektörü var. 3-3.50 euroya sandviç ve içecek alıp doyabilirsin de.

Not: Bunlar turist olarak gezeceksen eğer. yaşamaya gidiyorsan yemek çok çok daha ucuza geliyor.

edit: yazmayı unutmuşum döneri genelde 6 euroya filan alırsın. bizimkine pek benzemez. hindi tavuk karışık. fena değildir.
  • yazmamaya yemin eden adam  (20.02.15 22:03:02 ~ 22:04:28) 
yerleşeyim falan diye hayal kuruyorsan vize alabilmen için varlığının olması lazım, günde 20 euro harcıycamla olmuyor maalesef.


  • der meister  (20.02.15 22:05:22) 
yunanistan için konuşursak metro/otobus 80 cent (bu mesafeye göre değişebiliyor gerçi) fastfood yemek ortalaması 2-3 en fazla 5 euro


  • olurnedenolmasin  (20.02.15 22:09:26) 
yer belirtmemekte israr ediyorsun anlasilan. en temizi: www.numbeo.com


  • fortisvita  (20.02.15 22:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.