[]

pc oyunu cahiline tavsiye

boş zaman enflasyonu yaşıyorum bu aralar bir pc oyunu çok iyi olur ama hayatımın hiçbir döneminde pc oyunlarında iyi olmadım oynaması çok çok karışık olmayan mümkünde sürükleyici zamanı alıp götürecek bir oyun tavsiyesi olan var mı? Türü de çok fark etmez bir türe alışacak kadar hiç oynamadım zaten yeni başlamış olacağım. Oyunun ismiyle içeriğini de kısaca yazarsanız çok iyi olur.




 
call of duty: modern warfare 2

fps savaş oyunu. senaryosuna film çekilir o derece.karakterler güzel. basit ama sürükleyici hikaye.

amerikalı askerler rus mafyasına karşı.
  • Lt. Col. Frank Slade  (20.02.15 20:55:01) 
game dev tycoon - oyun yapma similasyonu :) kendi oyun şirketini kurup yönetiyorsun.


  • osurmaya mi geldik  (20.02.15 20:55:20) 
payday 2: soygun oyunu. online olarak insanlarla plan yapıp soygun düzenliyorsun.


  • Heathcliff  (20.02.15 21:03:53) 
Tomb raider. Bilgisayar kullanmayi bile youtube ve facebooktan ote bilmeyen arkadasim ben oynarken gaza gelip oynamaya baslamisti ve cok sevmisti. Hearthstone da olabilir. Ya da diablo(o biraz daha sonra belki)


  • p girl  (20.02.15 21:12:36) 
şu an oynadıklarım;
team fortress : fps, 3 senedir bırakıp bırakıp başlıyorum.
banner saga faction: sıra tabanlı strateji. 6 tane karakterin var stranç tahtası gibi bi yerde sırayla savaşıyosun işte. Karakterlerini geliştiriyosun ama çok seçenek yok öyle.
  • foma  (20.02.15 21:18:35 ~ 23.02.15 19:17:23) 
forge of empires: browser tabanlı strateji/ city building oyunu. yeni başladık bizde, istersen davet gönderebilirim.

onun haricinde diğerleri gibi bir tavsiye istersen cs: go derim bende. otur başına saatlerce kalkma. ilk başlarda biraz zorlanabilirsin ama ısındın mı son derece zevli ve sürükleyici bir oyun.
  • air  (20.02.15 21:23:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.