[]

internetten video izlenirken oluşan buffer durumu hakkında

başlık biraz tuhaf oldu.
eskiden hatırlıyorum youtube veya herhangi bir yerden video izlerken video'yu durdurduğumuzda örneğin, video download'a devam ederdi. ya da izlerken bile, bağlantı hızı yeterliyse, tüm video kısa bir zaman içinde yüklenmiş olurdu. şimdi öyle değil, içinde bulunulan anın çok az bir zaman sonrasına kadar yükleniyor. bir anlamda kısıtlanıyor. bu durum standart mı, düzeltilebilir mi?
umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
teşekkürler.

 
youtube bilerek yapıyor gereksiz yere trafik harcanmasın diye


  • birisi.  (20.02.15 20:21:44) 
Bunu aşmak için de tubeenchancer yüklemen gerek. Adını yanlış yazmış olabilirim.


  • cetoxim  (20.02.15 20:23:48) 
terbiyesiz yutup böyle yapıyo işte
bunun çaresi izlemeye ara verdiğin süreyi bir yere not edip sesini kapatıp arka planla oynatmaya devam etmek.
varmış başka çaresi :p
  • neira  (20.02.15 20:23:49 ~ 20:24:48) 
bu soru bir sene sorulmuştu burada. yani 1 senedir anlatmak istediğiniz şekilde.
düzeltilemez.

  • farrytikki2  (20.02.15 20:25:19) 
@neira: öyle gerçekten

@farrytikki2; ben çabuk şikayet eden bir adam değilim galiba :) hakkatten uzun bir süredir böyle.
  • puc  (20.02.15 20:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.