[]

Erken boşalıyor

eskisi gibi değil artık, neden oldu bilmiyorum. temiz kullanırım normalde.
geceleri şarjı %100 bıraksam dahi sabah bir uyanıyorum telefon kapalı, şarjı bitmiş. cihaz ıPhone 4s. gün içerisinde de çok çabuk bitiyor. geçen %20'ydi şarjı whatsapp'a girdim çat dedi kapandı. taktım şarja uzunca bir süre bekledim açılsın diye, açıldı ve %5 gösteriyordu. artık geç doluyor, erken boşalıyor. telefonumdan memnundum. yıllardır tertemiz kullandım. bir süre daha ömrünü uzatma şansımız var mı?

aynısından almayı düşündüm bir ara ama alırsam başka bir şey alırım, istemiyorum. bir süre daha götürsün beni yeterli.

edit: 'geçen %220'ydi şarjı'' yazmışım. 2 fazladan basılmış, düzelttim onu.

 
lan bu bende de oluyor, %30'dan %2 ye falan düşüyor çat diye, götürmeyi düşünüyorum da garantisi yok kaça değiştiriyorlardı pili, 150 mi?


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (20.02.15 14:41:06) 
psikolojiktir. bi de düzenli bi kullanımda sorunu çözmüş olursunuz.


  • aeroflot  (20.02.15 14:47:04) 
yeni nesiller böyle. yapacak da bir şey yok. ya erken boşalmasını engellemek için boşalan yerini değiştirmek gerekiyor ya da erken boşalmasına alışmak. ben alıştım. tabi eskisi kadar uzun soluklu birlikteliklerimiz olmuyor ama hâlâ sevdiğim için ayrılmak istemiyorum...


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (20.02.15 14:47:53) 
ahlkdfjl başlık dikkat çekici. Eski bir telefon pilin ölmüş, kaliteli bir pil taktır yoluna devam et.


  • kimlanbu  (20.02.15 14:49:35) 
Pili değişseydi 50-100 liraya yeni pil alır birkaç sene daha idare ederdin. Iphone'un pilini serviste değiştirmeye ne kadar istiyorlar bilmiyorum ama. Belki çok pahalı değildir, yeni telefon falan uğraşmadan birkaç sene memnun olduğun telefonla devam edersin.


  • osurdum  (20.02.15 14:51:36) 
aynısından almayın daha uzun süreli gidenlerinden seçmeye çalışın..eğer çok sıkıntı çekiyorsanız 2-3 tane alın..biri boşalınca hemen diğerlerini kullanırsınız..onlar bi süre götürür sizi..benimki güzel mesela.. ismi wonder..

edit: bi de çok oyun oynamayın..
  • dedim dedim de kime dedim  (20.02.15 14:52:58 ~ 14:54:34) 
başlık sakat.başka bir sıkıntı var diye girdim.güldüm de ya.

belli süreden sonra batarya gidiyor sanırım ondandır.
  • drako  (20.02.15 14:53:13) 
Geciktiricili batarya al belki işe yarar


  • efrasiyab87  (20.02.15 15:24:48) 
telefonu kullanırken başka şeyler düşünmeyi dene bir de. bilemedim...


  • mermize  (20.02.15 15:26:20) 
kullanırken pozisyonunu değiştir. tam biticek gibi olunca ters çevir kulagına koy, olmadı hoperlore al uzaktan konus.


  • t joe  (20.02.15 15:41:55) 
Geciktirici mobil aletler çıktı artık. Tam boşalırken takıyosun bi o kadar daha dayanıyo, hatta bazıları var boşalmayı 3-4 kez erteleyebiliyor.


  • yatagants  (20.02.15 17:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.