[]

şirketlerin universitelerdeki etkinlikleri

merhaba, hazırlamam gereken bir yazı var. konuda şirketlerin universitelerde nasıl etkinliğini arttırabileceği, kariyer gunlerine katılmak, derslere girip caseler ustunde çalışmak gibi. Özellikle denetim şirketlerinin işletme bölümlerindeki etkinlikleri ustunde durucam.. Sizin universitenizde ne gibi etkinlikler yapıyorlar ya da siz nasıl bir etkinlik istersiniz?




 
konferanslar düzenleniyor, söyleşi havasında da geçebiliyor. yalnız katılım olması için şirketten üst düzey bir kişinin katılması gerekiyor. hatta genç, başarılı ve gittiğiniz üniversite mezunu olursa daha bir cezbedici oluyor..

öğrencinin kalbini çalmak ise acayip kolaydır bu arada. konferansta bir kalem bile dağıtsanız seviniriz=) ama çok paranız varsa usb bellek dağıtın. direk tapmaya başlayabiliriz skldjfskldjfsl
  • dambil  (19.08.09 12:04:52) 
Üstte söylenenlere ek olarak da bazı firmalar stajyer/çalışan alımı için cv toplayabiliyorlar. Hatta yabancı dil ve teknik testler yapanlar da olmuştu bizim okulda. Bu tip etkinliklerin öğrenciyi çekebiliyor olması lazım, o da nasıl olur, öğrencinin çıkarı olması gerek =). Staj/yarı zamanlı çalışma/dönemsel çalışma gibi ihtiyaçlarda, firmalar bu tip ziyaretlerin ardından, cv toplayarak vs. ilgili öğrencilere bu tip imkanlar sunabilir. 1 aylık saçma staj yaptırmaktansa, yarı zamanlı ve dönemsel olarak öğrenci çalıştırarak kısa ve orta vadede insan kaynağını da değerlendirmiş olur firmalar. Şimdilik bunlar aklıma geldi.


  • Lethe  (19.08.09 12:41:43) 
bizde arçelik 512mb dağıtıyordu, var mı azaltan =)
sonuçta promosyon ürünleri yau en ucuzu..

firmanın öğrencilere değer verdiğini, firmanın gelecekte o salondaki kişilerden birkaçıyla çalışmayı istediğini göstermesi güzel olabilir.. aynı okuldan mezun üst düzey yönetici&çalışan katılımı vesaire güzel oluyor. genç ya da yeni mezun çalışan da olur.. ikisi birlikte olsa daha güzel olur hatta..
  • kveldulv  (19.08.09 15:00:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.