[]

dolgum çıktı napıcam

hastaneden randevu almaya kalkınca en erken 4 5 gün sonraya bulabiliyorum. dolgu daha 2 aylık ama çıkıverdi yerine de oturtmayı beceremiyorum. burası hemen müdahale edilmezse mikrop kapar değil mi?

devlet hastanesi (sgk) porselen kaplamayı karşılamaz değil mi


 
panik yapma, gidip tekrar doldurtacaksın. ağrı sızı yoktur umarım, dolgu yapılırken o kısımın ıslanmamasına dikkat et.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (20.02.15 13:14:25) 
yaptıramıyorum işte ayın 2sinden önceye randevular hep dolu
özel bi yere yaptırdım zaten bunu ve 180 lira aldı. daha 2 ay oldu çıkıverdi sinir oldum. aradım kadını işte oraya porselen yapmamız gerekiyordu vs dedi ona da 475 lira çekti.

  • neira  (20.02.15 13:15:28) 
git özel bir muayenehaneye geçici dolgu yapsınlar ucuza.idare eder seni birkaç gün.


  • innerbliss  (20.02.15 13:39:58) 
ya yursusun gitsin 2 ayda dolgu mu duser. yaptirdigin yere git tekrar yapsinlar ne sacma sey ya. para falan da verme. kadindaki arsizliga bak.


  • bay b  (20.02.15 14:14:42 ~ 14:14:55) 
dolguyu çıkar, eczaneden kloroben al, gargara yap kloroben ile. sonra temiz bi küçük bi pamuğu sıkıp cımbızla dolgunun yerine yerleştir. benim kanal tedavim için 10 gün beklemem gerekmişti önce dişi köklerine kadar oydular, 10 gün antibiyotik kullanmak zorunda olduğumdan bu şekilde temiz tuttum.


  • loch ness  (20.02.15 14:20:15) 
Su bile icemiyorum cok usuyor. Gargara nasil yapicam hic bilmiyorum:/


  • neira  (20.02.15 15:20:20) 
çıkan dolgu zaten oturtulmaz. bu kadar takma doktora gideceksin yeni dolgu yapacak. at o elindeki dolgu parçasını.
4-5 günden bir şey olmaz ama çok da uzatma arayı.

sgk porselen kaplamayı karşılıyordu en son ama değiştiyse bilemeyeceğim.
  • kuzey li  (20.02.15 15:26:34) 
Son çare MCgayver usulü, mum erit biraz, elinde ılıt ve katılaşmadan kıvamdayken dişine bastır iyicene orayı doldurarak kapat.


  • innerbliss  (20.02.15 16:58:32) 
bence dişçine gidip olay çıkart, 2 ayda düşen dolguyu nasıl yenilemiyor ya?


  • azizakin  (20.02.15 17:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.