[]

couchsurfing böbrek kaptırma ihtimali?

2 ayrı haftasonu 2 ayrı genç bayan'a kalmaya gideceğim. haftaiçi de otelde kalacağım.
hostlardan biri güvenilir, 7 tane referansı var.facebook profili de güven veriyor. couchsurferları ile fotoğraf paylaştı.
diğerinde tek referans var facebookta enteresan şeyler paylaşıyor, artısı ise giderinin olması. bu arada kız ispanyol ve mesleği nanny.

hormonlarım gitmem için cesaret verse de öbür yandan böbreğimin çığlıklarına da kulak tıkayamıyorum.
çok kararsız kaldım ne yapmalı?

 
tanıdık diyaliz merkezi var, yardımcı oluruz


  • spankenstein  (20.02.15 11:32:27) 
7 referansı olanın da böbrek avi olma ihtimali var tabi. sen bu yola baş koyduysan böbreği gözden çıkaracan zaten hacı. bu risk hep var. her buluşmadan sonra böbrekler sağ salim yerinde duruyorsa birkaç rekat şükür namazı kılarsın.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (20.02.15 11:36:06) 
insanlara güven biraz. bu arada çok çirkin bir mentaliten var. gideri var diye yaklaşan,host isteği gönderen insanlar oldukça senin gibi, insanların türklere bakış açısı değişiyor. böbrekten önce kafa için endişe etmelisin


  • matematik koyu  (20.02.15 11:53:03 ~ 12:05:03) 
abi sen türk insanısın. koyun eti diye köpek eti, tavuk diye martı, antep fıstığı diye kurutulmuş bezelye yiyorsun. senden aldıkları böbreği başkasına takmazlar. o riske girmezler.


  • galahad  (20.02.15 12:00:54) 
bobregi kaptirma ihtimali denildigi gibi her zaman var. tek referansi olana ben olsam guvenmezdim.

o degil de numunelik adam gelmis mentalitene bok atmis. couchsurfingin yalnizca couchsurfing oldugu zamanlar 5-6 sene evveldi. bugun cs en iyi pickup sitelerinden. goren de herkes sadece kalmaya gidiyor sanacak. mal degilsen 7/10 konaklamada takilirsin da. insanlarin turklere bakis acisi bu nedenle degil, hali hazirda var olan bin turlu farkli nedenden dolayi degisiyor. eli yuzu duzgun biri birine yazdiginda hic kimse sikayetci olmuyor merak etmeyin.
  • no christ requires  (20.02.15 12:13:36) 
Couchsurfing de birinde "giderli" diye kalmak tam bir türk mantalitesinin ürünü. Bence kadın düşünsün bu bana sulanır mı diye.


  • pillowlust  (20.02.15 13:43:31) 
cs'te şöyle davranacaksın: kafanda acaba varsa kabul etmeyeceksin o daveti. ben 40'tan fazla insan ağırladım evimde bir o kadarını da reddetmişimdir. referanslara, profilinin doluluğuna, yazım tarzına, vouchlara bir ton şeye bakıyorum


  • argent dawn  (20.02.15 13:57:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.