[]

Kedimin patisi sıcak kahveye daldı!

Demin pc başında kahve içiyordum. Kucağıma hamle yaptı ama patisi sıcak kahvenin içine daldı,(çok kötü ciyakladı) ikimiz de yandık. Ayağını soğuk suya tuttum. Bir şey olmaz di mi? :( Yalıyor şimdi orayı.




 
net birşey diyemem ama olmaz. bizim kedinin üzerine de annemin yanlışlıkla ılık çay dökmesiyle birlikte hem ciyaklayıp hem de evin içinde anlamsızca 2 tur atmıştı. sakinleyince yanınıza alıp sevin.
daha uzmanların cevapları daha iyi olur.

  • rakicandir  (20.02.15 08:15:50) 
kahve biraz beklemişse yani çok sıcak değilse ve kedicik yavru değilse muhtemelen yanmamıştır. kediler ıslak bir yere basınca da aşırı tepki verebiliyorlar. yanık olmasa bile derisi biraz hassaslaşmış olabilir. yalamasına engel olabilirsseniz iyi olur, hassaslaşan yeri tahriş edebilir.
geçmiş olsun

  • madarch  (20.02.15 08:54:26) 
Bendeki kızarıklıklar geçti sanırım onun patisi de iyi. Şimdi rutinine devam ediyor. Misket yuvarlıyor :)


  • old possum  (20.02.15 08:57:16) 
soğuk değil de ılık suya tutmanız daha iyi, bir daha böyle kazalar olursa aklınızda bulunsun, insan için de geçerli.


  • mutlusismankedi2015  (20.02.15 10:24:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.