[]

su geçiren timberland bot

geçen kış istanbul optimum timberland'dan aldığım su geçirmez iddiası ile satılan bot su geçirdiği için aldığım yere götürmüştüm; teste gönderdiler güya; su geçirmediğini iddia ettiler.

bu sene giymeye devam ediyorum; su geçirmeye devam ediyor ve ben bu duruma çok kızıyorum. Islak ve fakir ayaklarımı ekteki fotoğrafta bulabilirsiniz.

bu konuda ne yapabilirim?

 
Suc ayakkabida degil ayaklarda, bu ne abi seyyar satici ayagi gibi.adam amerikaliya gore yapmis onu:)

Ayakkabininda resimlerini koyman lazim.ustu dikisli ve bagcikliysa bu normal,kar suyu bi sekilde giriyor.deri ayakkabiysa arada sprey yapmak lazim.
  • cizgilipijama  (19.02.15 20:09:38) 
kar için dahil mi su geçirmez iddası gendlde kar suyuna garanti vermiyorlar benim bildiğim


  • high hopes of the sozluk  (19.02.15 20:10:57) 
@cizgilipijama :) napalım alırken baksalardı ayağa

@high hopes of the sozluk; bunun ayrımı konusunda bilgi vermeleri gerekmezler mi? hiçbir koşulda su geçirmeyeceğini belirttiler
  • schwannoma  (19.02.15 20:23:52) 
üstteki noktalar bağcıkların arkasındaki ayakkabı dilinin yanlarından süzülen kar suları. orası kapalı değil, iki kısım üst üste gelerek kapandığından su geldiğinde süzülür.

parmak uçlarındaki ise dışarıdan gelen su değil, ter.
  • sttc  (19.02.15 21:17:13) 
@sttc valla tebrik ederim bir bakışta cozmussunuz olayı, yalnız her ne hikmetse arabayla gidince terlemiyor benim ayaklar. bize tüketici hakları falan müstehak zaten...


  • schwannoma  (19.02.15 21:30:04) 
gore tex dısında su gecırmeyen pek bısey ıcad edılmedı.


  • bryan fury  (19.02.15 22:21:46) 
goretex konusunda haklısın.
bunun dışındaki en baba ayakkabı bile su geçirebiliyor.

  • sansar  (19.02.15 22:23:31) 
su geçirmez demeleri için belirli standartlar var. labaratuar ortamında suyun içinde bilmem kaç saat bekletiyorlar da bilmem kaç mm sudan az sızarsa su geçirmez diyorlar da falan filan. %100 su geçirmezlik için dedikleri gibi goretex ki o da bazı kötü imalatlarda sıkıntı çıkardığı görülmüştür.

gerçekten su geçirmezlik için olabildiğince az parça deri ayakkabı ve goretex membran gerekiyor.
  • argent dawn  (19.02.15 23:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.