[]

hobiye mi yoksa mesleğe göre mi hediye tercihi?

hediye seçimi yaparken hangisine göre tercihte bulunursunuz ya da size alınırken hangisi sizi daha mutlu eder? tabi kişiden kişiye ve hediyesine göre değişebilir ama böyle bir ayırımınız var mı genelde?

arkadaş için hediye seçicem de karar veremedim bir türlü. bir önceki aldığım hediye bisiklet eldiveniydi ve şahane bir tercihti, çocuklar gibi şendi. şimdiki için mesleğiyle ilgili şunu alayım diyorum da kararsız kaldım.

www.kalemkutusu.com

mevzu bahis arkadaş grafik tasarımcı, gitar çalan, bisiklet tutkunu, yüzme ve koşuyu seven biri. uygun hediye önerileri?

 
İşini seviyorsa, mutluysa işiyle alakalı olabilir. İşini pek sevmiyorsa o zaman hobilerine yönelik bi şey olabilir.. Şahsen bana hobilerimle alakalı hediye verilmesini tercih ederdim :D


  • bilmemkacincinick  (19.02.15 19:52:31) 
Hobiye dönük al.


  • photo85  (19.02.15 19:54:50) 
Ben de olsam hobiye yonelik alirdim.


  • aeroflot  (19.02.15 20:03:24) 
Kesinlikle hobi,isini seven adam orani yuzde 1 anca vardir.ama kalem,cakmak vs istisnadir,her zaman calisir.


  • cizgilipijama  (19.02.15 20:12:23) 
ben kaynakçıyım ne alcan bana elekrodmu, profille döverim valla seni

hobiye göre al
  • killerbee  (19.02.15 20:29:57) 
bence jbl go2 al.


  • since1907  (28.01.19 12:03:47) 
cok iyi bir isik olabilir, kosarken de bisikklete binerken de kullanabilecegi.
yuzme icin yoksa pullbuoy ve el paleti gibi seylerden bir paket oalbilir.
gitar icin de pena uzerine desen cizdirebilirsiniz birilerine. instagramda var bunu yapan hesaplar.
  • jimicik  (28.01.19 12:30:18) 
Meslek degil hobiye yonelik alirim tereddutsuz.


  • stavro  (28.01.19 12:51:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.