[]

İnternet Kotası

Merhabalar,

TTNET yine bozuldu, arıza kaydı bıraktım da gelen giden olmadı. Bu aralar da kardan dolayı evden çalışıyorum, internete deli gibi muhtacım iş için. Telefonun internetini paylaşıma açtım, onun sayesinde bilgisayarda devamlı online'ım. Şimdi canım sıkıldı, bir bölüm dizi izleyeyim diyorum. Yaklaşık ne kadar yer? 3G kotam 2GB sanırım. Normal telefon kullanımı (whatsapp falan) + iş için kullanma + bir bölüm dizi ile ne kadar dayanır ki bu 2gb? Şimdiye kadar bir tek on günlük bir tatildeyken wireless bulamadığım için kotayı aştım, o yüzden hesap yapamıyorum pek.


 
en iyisi dizinin torrent'ten yify versiyonunu indirmek. en düşük boyutta en yüksek çözünürlük.

sana yakın birisi varsa ondan indirip flash disk ile vermesini isteyebilirsin.
  • [silinmiş]  (19.02.15 19:06:27) 
abi afedersin ama sıçarsın okadar diyim. bildiğim kadarıyla bu 3G de hem dl hem upload kotadan gidiyor, aşşa yukarı 2 katı gibi düşün toplam boyutun. sadece youtube videolarıyla az buçuk sörfle 4gb internet 10 gün falan gidiyor bende 3Gyi wireless gibi kullanınca. normalden çok çok fazla olduğuna emin gibiyim yani ama deneyerek ölçebilirsin veri kullanımından. 20 30 dakikalık bir dizi bitirmez bir anda interneti


  • hailtothethief  (19.02.15 19:11:42) 
izleyeceğim dizi şu: www.dizist.com

turkcellden baktım, 10 mb internetim kalmış. bu iki günü çıkartsa yeter aslında. 24-25i gibi fatura kesiliyor. :/
  • vejeteryanvampir  (19.02.15 19:21:20) 
yok iki paketim varmış, diğerinde de 572 mb varmış.

vay çakallar niye bana 2 paket dayamışlar ya. öğreneyim onu da, vesile oldu. :)
  • vejeteryanvampir  (19.02.15 19:24:52) 
@jugador,

auto nerde yazıyor bulamadım ya?
  • vejeteryanvampir  (19.02.15 19:44:12) 
360 var en son.onunla actim izliyorum. Bu arada medaj geldi ootaniz bitti diye. 1 gb 9tl ek paket alin diyor, snrm alacagim 9tlnin ustunde bir surprizle karsilasmamak icin.


  • vejeteryanvampir  (19.02.15 20:34:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.