[]

HSCB veya İNG bankta bireysel satışta çalışan var mı ?

selamlar.

özel bir bankada gişe personeli olarak çalışıyorum. malumunuz gişede olsa satış olayı mevcut. bende kendimi satışta başarılı olarak görüyorum. bir tanıdığım hscb ve ing banka benim cvmi göndermiş daha cevap gelmedi ama beni epey cesaretlendirdi gişede zamanını harcayacağına başka bankalara git diye. çünkü çalıştığım bankamda gişeden satışa geçmek imkansız gibi birşey. tek avantajım şubemde çok rahat olmam. ama tabi rahat olmak kariyer anlamında birşey ifade etmiyor. ama tabi gittiğim yerde lanet bir müdüre denk gelip tamamen pişman olmakta var.

benim sorum hscb yada ing banka çalışan arkadaşlara. bireysel portföy yöneticisi(yada müşteri ilişkileri) olarak bu bankaları tavsiye eder misiniz ? isteyen özeldende yazabilir. şimdiden teşekkürler.

 
kariyer.netten ve yenibiris.com'dan iş kovala.bence satışta yeteneğin olduğunu düşünüyorsan kendini sadece bankacılık sektörüyle sınırlandırma.diğer sektörlere de göz atmalısın.çok başarılı olursun.


  • winstonsoft  (18.02.15 21:19:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.