[]

western film seveniniz var mı

80lerde pazarları trtde yayınlarındı o zamanlar keyifle izlerdimde. artık ne yayınlanıyor ne de cekiliyor heralde. olsada izlesek diyeniniz var mı?




 
bu pazar trtde vardı. daha önce de rastladım.

sevmem.
  • lemmiwinks  (18.02.15 20:13:02) 
pazar sabahları trt de yayınlanıyor hala. pzr'ı pzt'ye bağlayan gece de tekrar veriyorlar.

western güzeldir. trt'nin seslendirmesi de artık kafamda oturdu, o adamlar gerçekte de türkçe konuşuyorlar gibi hissediyorum artık.
  • EasyTiger  (18.02.15 20:13:25) 
güncel bir film olan the salvation'la aynı keyfi yaşayabilirsin.


  • mcmanus  (18.02.15 20:19:05) 
Trt pazar günü western film yayınlamayı hiç durdurmadı ki
vahşi batı filmleri hala çekiliyor, mesela 3:10 to Yuma, True Grit, Django Unchained gibi filmler başarılı da oldular gişede.

  • emeritus  (18.02.15 20:22:10) 
Var, babam.


  • buff  (18.02.15 20:24:09) 
mcmanus

film güzele benziyor
  • all girls dream  (18.02.15 20:33:51) 
ben izliyorum.

trt'de halen yayınlanıyor arkadaşların dediği gibi. ayrıca digiturk'ün mgm kanalında da çok western gösteriliyor. klasiklerin zaten dvd'lerine sahibim, açar izlerim canım istedikçe.

salvation'ı izledim, çok iyi değil ama mads mikkelsen çok iyi, onun için izlenir.

güncel olanlardan 3:10 to yuma, true grit ve django gerçekten iyi filmler.

dizi olarak da deadwood çok iyiydi.
  • whimsical  (18.02.15 20:49:35) 
son dönemin en iyi kowboy filmi Django izle derim..


  • jamswety  (18.02.15 21:15:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.