[]

iyi insanlar atlarına binip gittiler

eskiden çok severdim ben burayı. hemen her duyuruyu okurdum -hatta uzun duyurular favorimdi. şimdi başlıkları okumaya bile üşeniyorum.
bissürü insanla tanıştım, çok sevdim. hiç uğramamaya başladılar ama. nicklerin çoğunu daha önce görmedim. zaten istatistikleri de yeni/yedek hesap olduğunu gösteriyor.
soruların cevabını bilsem bile giriş yapmaya üşeniyorum.

neden böyle oldu ki? neden gittiniz zalımlar?

bi de yokluğunu hissettiğiniz duyurucu var mı? icemint vardı mesela, hesabını kapattı. diğer nickiyle de görmüyorum hiç.
compadrito abinin olayı başka yere bağlayan uzun cevaplarını özlüyorum mesela.
r_u_h'un erkek gözüyle ilişkileri değerlendirmesini özlüyorum.
hatta divit'in gıcık eden bel altı vuran cevaplarını bile özlüyorum.
ek: wraith'i bile özledim lan :/

 
aynisini sorduk bacim bir süre önce, işte o yanitlar

eksiduyu.ru
  • jaygatsby  (18.02.15 18:59:58) 
compadrito'yu ben de çok özlüyorum. benim için iyiliğin timsaliydi o. çok samimi, içten biriydi. gelmiyor buraya artık, keşke gelse tekrar.
barbara herhalde barbara manken olan, ıdonthaveausername bu arkadaşlarda çok iyilerdi, acayip eğlencelilerdi.

  • rock n roll  (18.02.15 19:12:48) 
Onların yokluğunu mea maxima ile telafi ediyoruz.


  • firez  (18.02.15 19:20:43) 
Saydigin nickleri okuyunca tanidik geldiler. Hepsi mi gitmis, komple mi? Niye ki hakkaten


  • icim urperiyor  (18.02.15 19:32:58) 
icemint'in yokluğunu fark etmiştim, ben de çok özledim onu. compadrito da olur, barbara herhalde burada mı bilmiyorum, onu da özlüyorum. Aslında ben seni çok özlemiştim var ya, uzun zamandır görmeyince korkmuştum da.

Aslında birçok kişiyi özlüyorum ama şu anda nick'leri aklıma gelmiyor. "Bu nick nerede" deseler "Çok özledim ben" der, ağlamaya ve dövünmeye başlarım.
  • aychovsky  (18.02.15 20:37:30) 
beni de özleyin lan, ben de çok girmiyorum artık :(


  • she was my baby  (18.02.15 21:01:21) 
ben buralardayım da bu aralar pek zamanım olmuyor, arada sadece okuyorum. ama asıl neden duyuru çok bozdu. cocodancer hala aynı adam için günde 5 soru soruyor, aynı kişilerden aynı konu hakkında her gün yeni saçma sorular geliyor, iyi kullanıcılar uğramıyor güzel, komik ve sağlam giydirmeli cevap göremiyoruz falan. senden başka da beni özleyen yok ahaha =)


  • r_u_h  (01.03.15 00:45:55) 
beni mi stalklıyon ruuuh :p özlerim tabi. gel de gönül işlerinde atışak azcık. senin gibi efendi erkekleri üzdüler diye kızlara çemkirek.


  • seksen9  (01.03.15 02:19:43) 
1) çok fazla vakit alıyor.
2) hizipçilik hakim.
3) dedikodular, arkadan-önden iş çevirmeler belli zaman sonra can sıkmaya başlıyor.

tabii eğer "insan gibi" arada bir gelinse ve yarım saat takılınıp çıkılsa bu yukarıda saydıklarımın hiçbiri insanı rahatsız etmez. da onu başarabilmek çok mümkün olmayabiliyor bazılarımız için.

bu iletimin soruya cevap kısmıydı.


bir de ek bilgi vereyim:
daha önce birkaç yerde daha yazdım, compumaster da doğrulamıştı; hesabını kapatan kullanıcıya eski mesajlaşmalarınız aracılığı ile mesaj göndermeye devam edebiliyorsunuz. tabii o kişi bu mesajlarınızı alamıyor ama bundan da sizin haberiniz olamıyor. belki bir ihtimal, mailine gönderilmesini istediyse eskiyen mesajların, ancak o şekilde görebilir o mesajları o hesap kapatan kişiler. bunu da not olarak buraya iliştirmiş olayım.

ps: stalk bizim işimiz. :)
  • iz  (03.03.15 09:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.