[]

bu akşam eve kediyle dönmeyi düşünüyorum

Malum havalar soğudu, bir kedi sahiplenemedim gitti Pek de yardımcı olamadınız, kırgınım. Ben bıktım siz bıkmadınz. Bulduruverin hele




 
internette sokaklarda milyonlarca muhtac kedi ve ilani goze carparken bulamiyorum demen tuhaff.


  • mayeskuel  (18.02.15 16:18:10) 
Facebook Haysev sayfasını ya da instagram Kesmeseker hesabını takip etmeni öneririm. Sahiplenmeyi bekleyen binlerce kedi mevcut.


  • mortingensitrayzee  (18.02.15 16:23:51) 
soruna cevabı vermiş zaten arkadaşlar.

ben farklı bir şey söyleyeceğim. bir gün terkedeceksen hiç sahiplenme. karşı bloktakiler başka bir yere taşınırken, o evde kedi beslemeyeceklerinden ötürü bırakıp gittiler kediyi.

dışarda görüyorum, çok üzülüyorum. biraz zaman geçtikten sonra sokak ortamına alıştı ama ilk zamanlarında hayvan resmen depresyondaydı.
  • dead and broken  (18.02.15 16:27:55) 
etrafında evde yavrulamış kedisi olanlardan ve yavruya bakamayacak olanlardan yavrusunu alabilirsin. o kedileri sokaklara atıyorlar ve hiç şansları olmuyor malesef.

not: yavru kediler birkaç hafta bile evde kaldıktan sonra sokağa salınsa dışarıya uyum sağlayamıyorlar.
  • gamaflex  (18.02.15 16:53:16) 
şefika+1


  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (18.02.15 17:33:17) 
@mayeskuel maalesef her gün kaç kkişiyle irtibat kuruyorum, ya cevap vermiyorlar ya da telefonları açmıyorlar. Ya da bir kedi ilanı için arıyorum ama onu değil de şunu versek muhabbeti çeviriyorlar. Genelde de başka kişiye yönlendiriyorlar. Yani diyeceğim o ki bir iyilik yapacaklar ama burnumdan getirdiler. 2 ay oldu ya 2 ay...


  • ileridemokrasi  (19.02.15 09:27:10) 
Yaşlı ve hasta kedi istemiyorum.@dead and broken kıyamam, terk edemem iki aydan fazla oldu arayışım ama iki yılda karar verdim ben buna. Çok ekstrem durumlarda da geçici çözümler bulurum zaten.


  • ileridemokrasi  (19.02.15 09:29:53) 
istanbul'da hangi yakadasınız bilmiyorum ama kozyatağındaki veteriner kliğinde her zaman sahiplenilmeyi bekleyen kediler oluyor.

www.catdogveterinerklinigi.net
  • boyalı kuş  (19.02.15 12:37:41) 
daha çok küçük bir kedi istiyorum, alışsın bana, strese girmesin başkalarından kopup geldi diye. Bir de evde bir sürü Royal Canin Kitten mama var yavrumu bekleyen. Sokakta kedi bulsam onlara vercem de yok kimsecikler.


  • ileridemokrasi  (20.02.15 13:17:59 ~ 13:18:42) 
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (20.02.15 13:19:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.