[]

Bu havada Istanbul'da nereye gidilir?

Ne guzel kar yagmisken biraz yuruyup sonrasinda da bir kafeye oturup kitap filan okumak istiyorum.

Moda tam dedigim seyi yapmak icin ideal bir yer ama orasinin disinda bir yer ariyorum. Bebek - Yenikoy civarlari geldi aklima ama oradaki ruzgar fenadir simdi :)

Nereleri onerirsiniz?

 
ben de cıkacagım aklımdaki yerler,

bogaziçi kampus

itu maslak

yesilkoy korusu.

bebek taradfındaki koruluk da olaiblir.
  • bryan fury  (18.02.15 11:22:21) 
Hisarustu yolunda sikinti varmis, otobusler cok seyrek geliyormus ve de trafik fena haldeymis. Son fotograflara baktigimda guney kampus camur icindeydi :) Oynaya oynaya kar birakmamislar :)


  • ruhi mucerret  (18.02.15 11:25:24) 
çamlıca olabilir de nereye oturacaksın orada manzaralı kapalı falan. ben olsam moda'ya giderdim.


  • vedat chili peppers  (18.02.15 11:31:14) 
Bulunduğunuz yere en yakın park ya da ağaçlı yer, ben öyle yaptım çok memnunum, yalnız cafeler biraz kalabalık olabiliyor. Emirgan Korusu'nun ve Yıldız Parkı'nın çok güzel olacağını düşünüyorum, Maçka Parkı da aynı şekilde, hepsinde oturup kitap okunup, manzara seyredilebilecek yerler var. Bu havada ağaç manzarası güzel oluyor bence, boğaz ve deniz manzarasından ziyade. Ha bir de Fenerbahçe Parkı da uygun seçenek olabilir.


  •   (18.02.15 11:37:40) 
ben az önce leventten hisarüstüne geldim. sadece iki dakika otobüs bekledim, ve yollar inanılmaz boştu. kimse arabasıyla çıkmamış dışarı, aslında tam gezmelik zaman. güney kampüse henüz inmedim ama güney kampüs yerine, güneyi bümed taraftan geçip hisarın burcuna gidebilirsiniz. orası pek kimsenin gitmediği ve inanılmaz manzarası olan bir yer. ancak köpeklere dikkat edin, bazen huysuz olabiliyorlar.

şş, boğaziçi'ne gelen olursa haber edin la. öpüşürük. :*
  • klassno  (18.02.15 12:26:15) 
Salona gidilir. Ben yatak odasından salona geçebildim en fazla.


  • angelus  (18.02.15 12:29:20) 
Moda'da karar kildim, geleni beklerim :)


  • ruhi mucerret  (18.02.15 12:44:26) 
kanyonda kahve içiyorum starbucks


  • hasansabbah  (18.02.15 13:37:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.