[]

Tlf in aşırı ısınması

Kardeşime de note 4 aldım alalı daha 1 ay oldu olmadı

Sürekli tlf aşırı ısınıyor diyo " A1 cpu tool " indirmiş tlf sıcaklığına bakıyor işte 88 ı görmüş.

Geçen gün tlf şarjda deli dehşet yanıyordu elimde tutamadım tlf u direkt şarjı çıkardım. Sonra tlf açılmadı tabi. Bi kaç saat sonra kardeşim tlf u aldı işte şarj sıfır olmuş tekrar şarja taktik.


En basiti Video izlerken bile ısınıyor deli dehşet
çok uygulaması yok
bi hayday oyunu var

Ne yapayım bilemedim
tlf u vodafone dan aldım faturaya ek.

 
o tip uygulamaları gereksiz, silin onları bide varsa başka işe yaramayan app onları da silin. devam ederse ısınma falan mecbur telefoncuya gösterin.

apple'dan da şaşmııııcaksın :))
  • Lt. Col. Frank Slade  (18.02.15 07:54:24) 
Kalın bir kılıf kullanıyorsa o da etkiliyor olabilir. Note 3 kullanan arkadaşım da aynı durumdan şikayetçiydi. Sanırım Note serisinin bir sıkıntısı olabilir.


  • ondkz  (18.02.15 08:02:47) 
Yo bende note 4 kullanıyorum gayet de ısınmıyor ki sürekli tlf elimde.
Kapaklı kılıflar var ya flip cover midir nedir s view da olabilir ismi ondan vardı çıkarmış benim silikon 2mm lik kılıfı aldı o kadar ısınma olmadı ama yine ısınıyor dedi.
Yeni bi kılıf daha aldım o da geçen gün eve ulaşmış yine silikon çok da kalın değil fotoğrafı attı da onda da ısınma çok
  • indescribable  (18.02.15 08:12:46) 
s4 mini kullanıyorum. üzerine bir şişe su boca ettim. telefon bir şekilde kurtuldu ama bende de aşşşırı ısınma sorunu çıktı bu seferde. kullanıcı hatası, farkındayım.

olay, işlemcinin ısınması olayı. o da şarjı köpek gibi yer eminim. servise ver diyeceğim de, telefonsuz kalmak kötü bir olay... geçmiş olsun.
  • mermize  (18.02.15 08:16:58) 
kullandığı uygulamalardan biri sürekli arkada çalışıyor olabilir. temizinden bi fabrika ayarlarına geri getirsin kardeşin ondan sonra bir süre sıfır kullansın bakalım aynı şekilde devam ediyor mu. ediyorsa telefonda sorun vardır servise verirsiniz.


  • argent dawn  (18.02.15 08:27:40) 
Müşteri hizmetlerini aradım ilk 1 ay içinde olduğu için servise götürün tüm aksesuarlarla birlikte arıza cihaz da da olabilir ona göre Değişim yapılır dediler


  • indescribable  (18.02.15 08:30:23) 
Şarjda iken kullanım esnasında ısınmasını doğal karşılamak gerek konuşma ve video gibi aktiviteler için. Ancak şarjda değilken video esnasında o kadar ısınıyorsa kesinlikle değişim talep edin.


  • iqt  (18.02.15 08:49:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.