[]

LED Tv'de Playstation Lag yapıyor mu?

Selamlar, LED TV'lerde tepkime süresi vs Plazma TV'lerden daha düşük olduğundan input lag denilen bi gecikme yaşanıyor bildiğim kadarıyla.

Bende bi adet LG 55LB652V serisi tv var. Playstation alsam sinirlenmeden oyun oynayabilir miyim?

Yeni nesil TV'lerdeki Oyun Modu ne kadar iyileştiriyor bu durumu?

 
o olay daha zıyade samsunglarda oluyo dıye okumustum ben.


  • bryan fury  (17.02.15 21:34:59) 
Temelde televizyonun aldığı ham görüntüyü çok fazla işlemden geçirmesi yüzünden oluyor, başka yan nedenleri de var. Gamer modları elbette işe yarıyor genelde.

kullanılan panele göre değişiyor, Samsung'a özgü bir sorun değil ama sık görülüyor Samsung'da. Sony tvlerin sicili daha temiz. Spesifik modele dair sorun var mı yok mu için input lag ve panel modeli ile google'dan kontrol ediyoruz.
  • rygard  (17.02.15 21:45:54 ~ 21:48:24) 
oyun modu tv nin ıvır zıvır özellikleri kapatıyor atıyorum diğer modlarda 200 ms ise oyun modda 50 ms oluyor lg lb serisi 40 ms geçmez genelde 10-50 ms iyidir.


  • mrthany  (17.02.15 21:50:11) 
oyun modu iyileştirmiyor normal halde bırakıyor. hertz tamamlama görüntü iyileştirme gibi dalgalar yüzünden normal modda gecikme yapıyor televizyonlar. oyun moduna geçince bütün bunları kapıyor televizyon ki vaktinde tepki versin.

öbür türlü olan panel kaynaklı lagi televizyon çok dandik değilse fark etmezsiniz bile.
  • yuto  (18.02.15 01:16:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.