[]

kapkaç - şimdi ne olacak

özetle: eşimin cüzdanı alındı, şikayetçi olduk, bir hafta sonra zanlı yakalandı teşhis edildi ve tutuklandı.
1- mahkeme süreci olacak mı, biz katılacak mıyız?
2- zanlıdan şikayetçi olan başkaları da var ama sabıkası var mı bilmiyorum, ne kadar yatar?
3-aynı zamanda uyuşturucu da kullanan zanlı bir kaç sene sonra çıktığında intikam peşine düşer mi? memleketten cephane siparişi vereyim mi? sonuçta ailemi korumalıyım.
teşekkür ederim.
...
memlekette günde yüzlercesi gerçekleşen böyle bir olaya nadense inanmayan arkadaş için resim eklendi. (34 yaşındaki adama ergen tribi yaptırdın ya helal olsun!)
i.hizliresim.com

 
1. Once sorusturma evresi olucak. Sonra savci dava acicak. Size tebligat gelir.
2. Ne kadar yatacagi somut olayin ozelliklerine gore belirlenir. Hukmun aciklanmasi ertelenebilir belki. Dosyaya gore net bir sey soylenebilir.
3. Dunya tabi ki manyak dolu ama korkmayin
  • photo85  (17.02.15 20:49:30) 
neresine inanmadın?


  • g7mor  (17.02.15 21:38:58) 
benim gibi bilmeyenler için süreci anlatayım:
iki defa duruşmaya gittik, polisin topladığı görüntüleri ankara adli tıp'a gönderdiler (istanbul'da yok mu?), duruşmayı eylüle ertelediler, elemanı da başka şuçu yok diye serbest bıraktılar, hatta karşılaştık, konuştuk (bıçaklanmadım, henüz).

  • g7mor  (15.08.15 14:56:18) 
2- ceza alacağını sanmıyorum.


  • kupigometa  (15.08.15 15:06:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.