[]

İzmir'de sosyal aktiviteler

İzmir'e yeni yerleştim. Haliyle geniş bir çevrem yok. Bana önerebileceğiniz sosyal aktiviteler neler acaba?

'Yani dans kursuna git, spor salonuna git' tarzında genel cevaplar yerine daha spesifik, daha İzmir'e yönelik cevaplarınızı bekliyorum.


 
desem, egesem, akm, izmir sanat, adnan saygun sanat merkezi, bostanlı açıkhava ( kışın üstü kapalı ) v.b. yerlerde ki etkinlikleri www.izmir.bel.tr burdan takip edebilirsiniz.

ayrıca karaca sinemasında "başka sinema" filmleri gösteriliyor, çok güzel filmler yakalayabilirsiniz.

if izmir başlamak üzere, 26 şubat.

uluslararası kukla günleri 5-22 mart.

fransız kültür merkezinde etkinlikler var yine düzenli.

arkas sanat galerisi, kedi kültür merkezi, iş bankası sanat galerisi, ekol sanat galerisi, folkart sanat galerisi, swissotel büyük efes sergilerini takip edebilirsiniz.

treking ve fotoğraf grupları var bolca, şahane etkinlikleri oluyor.

halk forumları oldukça başarılı çalışıyor, faceten takip edebilirsiniz.

gibi gibi...
  • Phoebe  (17.02.15 21:25:37 ~ 21:25:46) 
desem.deu.edu.tr/


  • lancelot du lac  (17.02.15 21:42:39) 
Takıl bana hayatını yaşa.


  • my name is faith  (17.02.15 22:29:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.