[]

Karlı buzlu tipi olan yolda araba sürücem yardım

Yedim bi bok uludağa geldim. Hava inanılmaz kötü, gelirken götüm atıp durdu araba, zor kullandım. Dönüş daha da zor olucak hava daha da bozdu. Yarın 1-2 gibi yola çıkıcam. Bayır aşağıya gidicem 1. Viteste mi gideyim 2 de mi ? Freni kullanırken nelere dikkat edeyim çok kullanayım mı? Araba bmw 3.16i hantal kalıyor epey. O yüzden götü attı gelirken epey korktum,nasıl kullanılır lan bu araba nelerine dikkat edeyim. Kaç km hızla gitsem? Arabaya şimdi geldim akü bitmesin diye 10dk gaz verdim. İlave bişey yapayım mı yarına kadar? Bi de camlar hep buz. Kapıyı zar xor açtım buzdan onun için ne yapayım.
Çok soru oldu farkettim ama ne biliyorsanız yardırın okurum. Yarın mecbur dönmem lazım arabayı da mecbur ben kullanıcam ve aman aman tecrübemde yok ölmem umarım kurtarın beni:')



 
zincir, takoz, çekme halatı?


  • mea maxima culpa  (17.02.15 20:12:43) 
Lastikler ne alemde? 2. viteste gidebilirsin debriyajda ya da boşta gitme yeter. Gaz vermen bi işe yaramaz boşuna yapmışsın, akü de bitmez eğer eski değilse korkma. KApı olayı da önemsiz bir şey aşağı inince erir :)


  • burberry  (17.02.15 20:13:40) 
bmw arkadan itis(cekis) oldugu icin sana tavsiyem bagaja agirlik koyman olacak. hatta yolcu varsa arkada otursun.1de yavas yavas in. fazla fren kullanma ozellike viraj alirken.zincir varsa mutlaka tak. birde el frenini 1-2 dis kaldir.


  • 1917  (17.02.15 20:16:41) 
Imkanin varsa kesinlikle otomatik vitesde gitme. Düz vitese getir. Hatta hız sabitleme varsa 20 veya max 30 a ayarla daha fazla surat yapma. Ani fren yapma. Eğer arac kayarsa direksiyonu ters yöne çevir ki dikey lastik freni de olur. Eğer otomatikse ve eko/spor gibi seçenek varsa ekoyu değil digerini seçiniz. Sogukkanliligi kaybetmeyin. Kolay gelsin


  • ground  (17.02.15 20:30:36) 
geceden cama karton koyabilirsiniz sabah daha kısa sürede çözülür. çok mu önemli, değil. 1. vitesde gidin, ani hızlanmadan frenden kaçının. bir de frene uzun Süreli basmak yerine hafif ama kesik kesik arada basabilirsiniz. yola çıkarken bir yakınınızı mutlaka haberdar edin. kazasız iyi yolculuklar


  • omnella  (17.02.15 21:47:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.