[]

Çok saçma bir soruyla yine karşınızdayım.

Şişman bir bireyim. (Yetişkin Beden Kitle İndeksi: 33.95 Şişman (Obez) )
Ayrıca ağzı laf yapan biri de değilim. Tüm bu sebeplerden ötürü pek çekici bir insan değilim.

1- Sonuç olarak acaba bir gün benim de sevgilim olur mu?
2- Şişman bir birey olmam çok büyük bir sorun mu ?
3- Hiç şişman (benim ölçülerimde) bir sevgiliniz oldu mu ?

Teşekkürler.

 
Zamanında ben de kilolu bir insandım,25 kilo verdim ve çok sağlıklıyım formum yerinde.kilolu iken aksine çok zayıf bi sevgilim olmuştu ama sonra ayrılmıştık.bunun haricinde o dönemlerde pek gelen giden olmadı.ama ne zaman kilo verdim ve büyüdüm her gün teklifler yağdı,hala da devam eder.
Öncelikle neden olmasın ? Kafana takacağın en son şey sevgili olsun sıkma canını.elbette olur seni sen olduğun için seven biri.
Ikincisi kimin için ve neden olsun ? Sen kendini seviyorsan sıkıntı yok gerisini boşver.
Üçüncüsü şişman değil ama iri bi sevgilim olmuştu,ayrıldıktan sonra vücut yapmış.ama inan aşk fiziğe falan bakmıyor her şey karakterde saklı.
  • sytemofadownmanyagi  (17.02.15 19:42:30) 
1- olur, yeter ki şişmanlığının arkasına saklanarak samimiyetsiz ve yalancı olma. her zaman kendin ol.
2- sağlık olarak olarak, cinsel açıdan da olur ama cinsellik çok göreceli bir kavram, takma yani.
3- olmadı, şişman diye değil, belki şişman olduğu için çekinip yakınlaşan olmadı.

maneviyata çok çok önem veren bir insan olarak, böyle fani şeyleri takma kafana derim. zaten gönlüne laik insan, kalbine bakar, boyuna postuna veya cüzdanına değil.

cinsellik açıdan bir eksiğin veya açlığın varsa, samimiyetsiz insanlara meze olacağına, hayat kadınına git, bu konuda ciddiyim. algın açılır.
  • Lt. Col. Frank Slade  (17.02.15 19:42:38) 
1- kilo vermezsen zor. çünkü maalesef herkeste bir görsele bakma durumu var, aslında hepimizde var. bu çok ayıp bir şey farkındayım ama herkes görselliği önemsiyor.
2- yaşam kaliteni düşürdüğü için sorun
3- olmadı.
zayıflarsan ki ben inanıyorum zayıflayabileceğine herşey çok daha güzel olacak. istersen başarırsın ama kilon çok fazla olduğu için kendi kendine yapmaya çalışma, uzmandan yardım al.
  • rock n roll  (17.02.15 19:46:29) 
"tüm bu sebeplerden ötürü" dedin ama iki sebep saymışsın. tek dertlerin buysa, büyük ışık var.

1) eğri oturup doğru konuşalım hocam, mevcut şartları düşünürsek tabii ki genele göre daha zor ve daha düşük bir ihtimal ancak her zaman elbette var sevgili bulma şansın. "şişmanım o zaman şansım yok" diye düşünmemek lazım.

2) evet, maalesef çok büyük ve insanların genelde görmezden geldiği bir sorun. sevgiliyi sktir edin, ekstra taşıdığınız 3 kilo bile türlü türlü sağlık sorununa neden oluyor. ki sizde bu rakam çok daha fazla.

3) olmadı.
  • der meister  (17.02.15 19:49:02) 
benim vki de 32 ve sevgilim var
ayı gibi biriyle de beraber oldum hatta 2 kişiyle. napiyim sempatik oluyorlar.
şişman olman senin sağlığın için sorun olur. mesela ben diz kapaklarım ağrıdığı için yürüyemiyorum, canım sıkıldığı için rejim yapamıyorum. kısır döndü oldu böyle. halbuki bırakıcan dizin ağrısın sonra geçecek ve zayıflamış olacaksın.
çok zayıf yakışıklı biri olup hiç sevgilisi olmayanlar da vardır önemli olan senin karakterin.
  • neira  (17.02.15 19:51:52) 
fonksiyonelliğin önemli kanka anladın mı? Yoksa kilo tip hiç alakası yok


  • hebanon  (17.02.15 19:53:09 ~ 19:54:40) 
180 isen 110 kilo filansin :) Takma kiloluyum seylerini, sisman diyince ben de 130-140 kilo filan sandim. Yapabilirsen 100 kilo civarina insan sisman kategorisinden tamamen cikmis olursun.

1- Olur
2- Olmaz, hareketlerine-sagligina engel olmuyorsa sikinti yok.
  • ruhi mucerret  (17.02.15 19:53:58 ~ 19:54:39) 
boşuna bu işlere "kısmet" demiyorlar. fakat zayıf olursan seçilmekten çok seçme kozunu daha iyi kullanıyorsun bilmem anlatabildimmi

valla benden daha şişman senle belki aynı olan ve 165 boylarındaki arkadaşım kız arkadaş yapmıştı ve halen çıkıyorlar. bu işler fiziğe bakıyor demek ilişkileri tekdüze indirmek olur. şansın var.
  • false pretension  (17.02.15 19:55:12) 
1)'her kör satıcının bir kör alıcısı vardır'
2) ne yazık ki sorun
3) olmadı
  • air  (17.02.15 19:56:37) 
şişman olmanın kötü bişey olması kişiye göre değişir top secret. eğer bu dünyada bedenin dışında karşı tarafa verebileceğin hiçbir şey yoksa, sadece bedenini sunabiliyorsun evet kilo ver.


  • Lt. Col. Frank Slade  (17.02.15 20:00:49 ~ 20:01:07) 
Gercekleri yazicam. Bi kere onyargiyi kirip da kendini sevdirmeye giden yolda isin zor. Cunku zayif olsan seni tanima firsati verecek cogu kisi bu ihtimali sifirliyor. O halde ne yapmak lazim ? Sempatik disa donuk neseli tavirlarla seni fark etmeleri icin kendine bir yol acmalisin. Bu da ekstra caba demek.
ayrica kilolu ve cirkin erkeklerin coook guzel kizlarla ciktigi bir suruuu ornek var gercek hayatta. Ama seni gorecek taniyacak ve sevecek birini bulana dek yollar pek donemecli.
Bunu bi avantaja cevirmek elindem kilonu tiye al kilonla barisik gorun ve kendini gelistir. Hos sohbet ve neseli bi adamin bi kizla muhabbet kurma sansi da yuksektir.
Ama sunu asla unutma yakisikli erkeklerin pesindeki kadinlarin cogu dis gorunus tesirinde. Zengin erkeklerin etrafindakiler ucuz hesaplar pesinde. Guzel kizlarin ardindan ayrilmayan erkekler de oyle.
X adli biri var. Cok yakisikli oldugunu dusunmuyor .oysa bence cok yakisikli. Brad pitt mi o mu desen brad guzelsin canim ama ben onu sana degismem derim.
Xin etrafinda cok kadin var. Parasindan gucunden cevresinden ve karizmasindan etkileniyorlar. Onunla bi yerde boy gostermek uc bes guclu insanla tanismak derdindeler.
Ve x gercekten bunlarin hicbirine sahip olmasa da benim sevdigim guzel yurekli adam olsa onu ben yine degismem.
Allah beni de sasirtmasin hic bi zaman. Gozumu boyamasin kor etmesin ama senin de karsina seni sen oldugun icin sevecek birini cikarsin.
O insani bulacaksin bunun icin sosyal ve disa donuk ol.
  • photo85  (17.02.15 20:18:08) 
130 a yakın bir sevgilim vardı. Beni dövdüğü için ayrılmıştım. Kompleksleri yüzünden hayatı zindan etmişti bana


  • Hersheys  (17.02.15 21:26:26) 
eldeki verilerden yola çıkarsak kilo vermeni ya da çok para kazanmanı tavsiye ederim. ilki belki tutmaz da , ikincisini yaparsan manken sevgililerin olur. tabii bu halinle de seni sevecek kişiler çıkacak. sorulara cevap verirsek.

1-) evet
2-) evet
3-) hayır

ayrıca bunlardan daha önemlisi şu an çok sağlıksız bir vücuttan bahsediyorsun. sevgiliyi boşver. kendi sağlığın için ver o kiloları.
  • nawar  (17.02.15 21:37:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.