[]

ryanair uçak bileti 3D secure

merhaba,bugün ryanair in sitesinden 2 tane uçak bileti aldım kredi kartıyla.fakat telefonuma 3D secure kodu vs. gelmedi.sadece kart numaramı ve arkasındaki 3 haneli kodu falan yazdım.işlemlere devam ettim mail de geldi.hatta bir tane biletimin online check-inini bile yaptım ama 3D olmadan mı işlemi gerçekleştirdi yoksa havaalanına gidince mi ödeyeceğim anlamadım.kredi kartımla daha önce bu tarz işlemler yaptım bir sorun yoktu.ilk defa ryanair den bilet alıyorum.buna ne sebep olmuştur ya da sizin de başınıza geldi mi?




 
ryanairden daha önce bilet aldım ve telefonuma 3d secure kodu falan geldiğini hatırlamıyorum. bileti almışsınızdır, mail gelmesi lazımdı bir de yanlış hatırlamıyorsam


  • anil  (17.02.15 19:54:13) 
Ryanair'den bilet alirken 3d secure ekrani bana, hatta Turkiye'deki bir tanidigimin kartindan almistim mesaji iletmisti filan. O yuzden net hatirliyorum.

3d olmadan da gerceklesebiliyor bu tur seyler, siz odemenizi yapmissinizdir sikinti olmaz.
  • ruhi mucerret  (17.02.15 19:56:58 ~ 19:57:32) 
non 3d, nam-ı diğer mail order ile almıştır.
pnr numaranız üretildiyse sorun yok.
ryanair sitesinden kontrol de edebilirsiniz
  • velhasilkelam  (17.02.15 20:18:44) 
mail geldi rezervasyon kodu da yazıyor.teşekkür ederim,başka bir sorum daha olacak :)
el bagajının boyutunu ölçüyorlar mı 55 cm diyor.ben biraz sınırları zorlıycam sanırım interrail çantasını baya küçülttüm. ama yine de normal sırt çantasıyla mı gitsem diye düşünmüyor değilim.

  • aybengülerim  (17.02.15 22:15:08) 
Olcuyu gosteren bir tane sey var, kutu gibi bir sey. Onun icine sigarsa alirlar. Sigmazsa para keserler, cok katilar bu konuda esneme hic yok.


  • ruhi mucerret  (17.02.15 23:15:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.