[]

Aşık olunan kişinin mal olduğunun farkında olmak mümkün mü?

Yani millet aşıkken çok yüceltir sevdiğini, aşk bitince ayılır ya "Ben bunun için mi yanmışım?" diye, bende tam tersi. Aşık olduğuma inandığım kişi 40 yaşında, yoğun kompleksli, 9 yaşında erkek çocuğu davrenışları sergileyen, yalancı, bilgisayar oyunu, maç ve TV bağımlısı, malı mülkü parası olmayan ve ağzı fiziksel anlamda kokan biri. Evet durumun farkındayım, ama gene de bu adam için üzüntü çekiyorum. Nasıl oluyor? Oysa pek salak biri de değilimdir ama kendimi nasıl engelleyemiyorum? Ay çok tuhaf değil mi?




 
aşık değilsin.


  • [silinmiş]  (17.02.15 16:17:50) 
sana salak demek için yazmıyorum yanlış anlama ama salak olmadıgını düşünen yine sensin


  • mirty  (17.02.15 16:26:09) 
Umuma karşı (afedersiniz ama) ağzına sıçtığınız bu şahsa aşık olduğunuzu sanmıyorum. Zorlasak sadece "9 yaşında erkek çocuğu davranışları sergileyen" şeklinde dile getirdiğiniz bu ayrıntı dahi aslında hislerinizin tamamen sahiplenme, koruma-kollama, yani analık içgüdüsünden ibaret olduğunu özetler. Bence sizin anne olma zamanınız gelmiş.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (17.02.15 16:26:49) 
Yok yav, düşününce bu hikayedeki salak ben gibi duruyorum..


  • :)  (17.02.15 16:27:59) 
bir insanı, aşık olma kısmını geçtim, hiçbir zaman parası, malı mülkü yok diye kötülememek lazım. ayrıca genelde şu söylediklerin bana tuhaf geldi.


  • rock n roll  (17.02.15 16:31:14) 
Kırk yaşına gelmiş ve ortalama üstü para kazanan birinin, kendi geleceğini güvence altına almak için en azından bir ufak ev almış olması beklenmez mi?


  • :)  (17.02.15 16:35:07) 
parasını istediği şekilde kullanabilir insanlar. bir de bu kadar kötü vasıfları sıraladığın bir insanın nesine aşık oldun? kompleksli, yalancı, maç, televizyon bağımlısı, çocuksu davranışlar sergileyen ve ağzı kokuyor ötesi var mı? ayrıca insan aşık olduğu kişiyi bu kadar yerin dibine sokamaz. kötü özelliğini görmez bile.
bu arada nickin çok hoşmuş :)

  • rock n roll  (17.02.15 16:40:01 ~ 16:40:53) 
Ona bakarsanız X (buraya yaşınız gelecek) yaşındaki bir kadının da ilişkisindeki basit pürüzleri partneriyle konuşarak çözüme ulaştırması beklenir. Kusura bakmayın ama kadın veya erkek, hiç kimse "ağzı kokuyor, malı-mülkü yok, çocuk gibi" vs. şekillerde çirkin ifadelerle lanse edilmek istemez. Biraz empati, kafanızdaki soruların yanıtlarını size zaten verecektir.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (17.02.15 16:41:16) 
Ama ekşi duyurunun güzelliği de bu zaten, adamı yahut kendimi lanse etmiyorum ki ben? Tamamen anonim isimlerin altında olduğumuz ve birbirimizi tanımadığımız için en yakınlarımıza soramayacağımız soruları burada çekinmeden sorabiliyoruz.


  • :)  (17.02.15 17:20:27) 
Ciddi ciddi her sorunu çözmeye empatinin yeterli olacağını mı düşünüyorsunuz? "Buraya gönül meselelerini yazan her insan empati yoksunu" gibi yanlış bir sonuca götürür bence bu bizi. Kimseyi afişe ediyor değilim ki kendime sansür uygulayayım.


  • :)  (17.02.15 17:22:39) 
Haklısınız, empati her sorunu çözmeye yetmeyebilir. Ancak insani kusurlardan dahi dem vuran anlatımınız yine de hoş değil? Elbette anonimliğinize güvenerek paylaşıyorsunuz, ortada bir ifşa olmadığından sansüre de gerek yok. Ama yine de fiziki bir kusuru dahi ele almanız, en basit haliyle bile belden aşağı vurmak demektir ve sizi haklıyken haksız duruma düşüreceği için bence doğru değildir.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (17.02.15 17:47:22) 
adamın nitelikleri pek iyi değil ama senin anlatımın pek bir leş.

aşık filanda değilsin olduğunu zannediyorsun.
  • efrasiyab87  (17.02.15 21:52:28) 
bence adamla kavga ettin ve büyük ihtimalle adam sana trip attı ya da ilgisiz davranıyor, sen de burda onu kötüleyerek yorumlar dahilinde kendini soğutacaksın , başka mantıklı açıklama bulamadım.


  • neferkitty  (18.02.15 14:40:17) 
bana sadece adama acıyorsunuz gibi geliyor aşk değil bu düzeltme hevesi


  • argent dawn  (18.02.15 14:56:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.