[]

asus zenfone 5 yardim

1: Hani telefonunun saginda tus var ya, ekrani acma kapama. Heh kpaliyken ona basinca ekran gelmiyor bazen. Genelde 3 4 saniye sonra geliyordu veya tekrar basinca. Ama mesela bugun ne yaparsam yapayim bi 10 dakika yoktu ekrar. Grimsi bi tonda isik oldu ekran.

2: telefonu edge de kullniyorum. Edge cok cok az cekmeye basladi. 3G normal. Edge ama normalde farkli yani. Hic bir yere girmiyor.

3: her zaman baglandigi modeme wifi ile baglanmiyor artik ya da cok zorlanip baglaniyor.

4: sarji cok cok az gidiyor. Edge de cok az kullanimla 3 4 gibi bitiyor. Cok farkli. Son 1 ayda belki bu sorunlar artti. Ama cok artti. Kullanilmiyor artik.

5: Ben ne yapayim. Eylul de almistim telefonu. Kime gotureyim yani garanti falan. Asus, teknosa vs internet adresi veya? Bir de radyo eklemek icin root yapmistim garantiye girmeyecek mi simdi bu. Geri nasil aliyoruz. Bi akil verin lutfen.

 
1- flip-cover ekran kılıfı kullandığım için güç düğmesini kullanmıyorum. o yüzden bişey diyemem. ama 3-4 saniyede gelmemesi lazım ekranın. düğmeye bastığın an gelmeli.

2- ben 3g'de kullanıyorum. edge ile 3g arasındaki fark ne ki? edge'de sorun varsa 3g'de kullan sen de.

3- böyle bi problem hiç yaşamadım.

4- şarj ben de normal. normal derken bizim telefonlarda şarj sıkıntısı var ama yine de 1 günü rahat çıkarıyor. elimden düşürmeden 100'den 1'e kadar 4,5-5 saat arası ekran süresi alıyorum. 1 gün 10 saatlik kullanımda da 3 saat ekran süresi almıştım dün. bence gayet iyi. o yüzden şarj durumun hiç normal değil.

5- root yaptıysan garantisi ölmüş telefonun, geçmiş olsun.
  • lionel andres  (17.02.15 16:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.