[]

Et termometresi - ikea

et termometresi ararken ikea'da olduğunu gördüm. kablolu, elektronik bir cihaz. kablosu 220 dereceye kadar dayanır diyor ancak kullanım kılavuzunda net biçimde yazmamış, acaba bu cihazı fırında kullanabiliyor muyuz?

fırında derken, elektronik kısmı fırına koymaktan bahsetmiyorum tabii. fırının kapağını kablonun üstüne kapatıp termometreyi dışarı alarak mı kullanıyoruz? yoksa bu alet sadece tavada/tencerede et pişirmek için mi?

alet şu;
www.ikea.com.tr

kullanım kılavuzu şu;
www.ikea.com

 
Kordon maksimum 250ºC (480ºF) kadar ısıya dayanıklıdır. fırında kullanılabilir diye anlıyorum ben.

bunu almadıysan ve acelen yoksa aliexpresse de bakabilirsin.
  • inheritance  (17.02.15 14:50:32) 
ali'den aldım ben kütür kütür kullanıyorum 1-2$ falandı


  • try again fail again fail better  (17.02.15 14:56:02) 
oha fiyat farkına bak! ali'den alayım ben de :)

türkiye sitesinde kablo için 220 derece yazıyor, kullanım kılavuzunda 250 derece. buradan hareketle ben de kablo fırına girer diye düşündüm ama ali'den 2 tane alıp denemek bile çok daha ucuza gelecek :) teşekkürler.
  • orient blue  (17.02.15 14:58:52) 
ali'de olan kablolu değil bu arada, kontrol kalemi gibi


  • try again fail again fail better  (17.02.15 21:07:07) 
evet ya baktım da öyleymiş. ama ikea'dakinin çakması da var. yarı fiyatına yine :)


  • orient blue  (18.02.15 09:38:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.