[]

istenmeyen internet sitesi

Selamlar
Teknoljiden cok anlamiyorum. Yeni bi huawei ascend mate 7 aldim. Dun turkiyeye gelirken paris ve zurih havaalanlarinda wifi ye baglanabilmek için cesitli sponsor sitelere falan girdim kayit yaptim falan.
Ne olduysa bundan sonra oldu. Israil kodlu bi numaradan arandim. Cvp vermedim tabii. Simdi de telfonumda internete giriyorum birinin wifi ile. Fakat abuk subuk siteler geliyor. Hem telefonun kendi navigatorunda hem de chrome da. Reklamlar green card falan en kotusu de adultube diye bi sakincali site beliriyor birden ben nette dolasirken. Sebebi ve cozumu nedir lutfen?
Bir de bu sponsorlar kafalarina gore bizi arayabiliyor mu?ya da numaramizi/ mailimizi bir yerlere verebiliyor mu?
Not: hicbir yere sartlari okudum kabul ediyorum falan gibi bi taahhut olmadi

 
Bir apk mı kurdunuz?
Tefonunuz rootlu değilse sizden izinsiz bir apk'nın kurulması baya zor olmalı (google play dışında) Kurduğunuz bir uygulama varsa silin, bence telfonunuzu uçak moduna alın, ayarklardan uygulamalara girip yüklediğiniz yabancı uygulama varsa silin, chrome ve normal tarayıcıyı bulun ve verileri temizle yapın, tarayıcılar sıfırlanacaktır. sponsorlar bilgilerinizi bir yerlere vermek için varlar.

  • atom karincanin torunu  (17.02.15 12:57:56) 
Tesekkur atom karinca
Whatsapp fb messenger bi de viber disinda hicbirsey kurmadim.dediklerini yapacagim. Bu duyuruya bile gelirken iki sefer o +18 siteler acildi. Birinin yaninda falan acilir. Boyle seylerle de hic alakasi olmatan biriyim evli barkli.

  • manimani  (17.02.15 13:53:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.