[]

Hgs cezası nereye ödenir ?

Nasıl oldu bilmiyorum ama 24 ocak tarihinde araçta hgs olmasına rağmen sorgulama yaptığımda kaçak geçiş yazıyor 75 tl ceza görünüyor. Bu nasıl iş bu hgs sistemi araçta hgs olmasına rağmen nasıl bir kafa ile ceza yazıyor ? İtiraz etmek bir işe yarar mı ? Hacı boşver hiç uğraşma bi sonuç çıkmıyor derseniz nereye ödenir bu ceza?




 
plakaya tanımlı hgs varsa ve içinde de bakiye varsa bikaç güne kadar o bakiyeden düşüyorlar normal geçiş tutarını.


  • kibritsuyu  (17.02.15 11:29:55) 
@kibritsuyu


Hgs iş bankasında kredi kartından tahsil ediliyor. nasıl yani abi eğer plaka tanımlıysa sistemde görünen cezanın bir hükmü olmuyorda normal geçiş ücretini mi alıyorlar ?
  • joehigashi  (17.02.15 11:33:38) 
öyle oldu bana. üç hafta önce hgs aldım, toplam 5 kere hgs'den geçtim (otobana girerken, çıkarken, bir sefer köprü geçişi, yine otobana girerken, çıkarken), hiçbir geçişimi okumadı. voivoivoi kaçış yazdı hepsinde, yüzlerce lira kilitledi güya. iki gün sonra sistemden baktım kaçak falan ne yazıyor diye, normal normal geçmişim gibi düşmüşler hepsini.

benimki bakiye düştükçe kredi kartından 30 liraya tamamlayacak şekilde tanımlı.
  • kibritsuyu  (17.02.15 11:37:13 ~ 11:38:40) 
karayollarına itiraz edin derim. düzeltiyorlar. hgsde hatalı ceza yazımı çok fazla oluyor.


  • argent dawn  (17.02.15 12:06:36) 
hgs@kgm.gov.tr bu adrese mail atın, güzelce ne zaman hangi plakayla nasıl geçiş yaptığınızı yazın, düzeltiyorlar.


  • safepassage  (17.02.15 13:34:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.