[]

Kadınlara taciz

Erkekler neden taciz yada tecavüz eder ?
Yaşadğınız bu tür kötü anılar nedir?
Çözümü nedir?


 
erkek olduklari icin degil eril olduklari icin yaparlar. erkek olmayi secemezsin ama eril olmayi / davranmayi secebilirsin.


  • jaygatsby  (17.02.15 09:40:14) 
cinsel baskı çok büyük faktör. ben cinsellik anlamında rahat olan herkesin, hayatın içinde de çok daha rahat olacağı inancındayım. sevip, sevilip, sevişirsek olayın büyük çoğunluğu halledilmiş olur... mu?


  • aeroflot  (17.02.15 09:45:01) 
ben bir erkek olarak bir kadın tarafından taciz edilmiştim bir kere harem gebze minibüsünde.

sabahın köründe bindim, kapının merdivenlerinden yukarı bile çıkamadım o kadar kalabalıktı. Kadın omzuma afedersiniz kıçının tam ortasını dayadı. Yani resmen omzuma diklemesine oturdu, ne olduğunu anladıktan sonra çekildim, hiç de istifini bozmadı. Bence hoşuna gidiyor işte insanların orasına burasına dokunmak.
  • safepassage  (17.02.15 09:45:05) 
geçmiş zaman, ilkokuldan bir arkadaşımla denk geldik, muhabbet ediyoruz. konu nereden geldi eleman otobüste kadınlara yaslandığından falan bahsediyor. tepem attı, sinirlendim. savunması da şu, "yok abi kapalı kadınlara yapmıyorum zaten, açık kadınlara yapıyorum".

ölür müsün öldürür müsün? adamın kafası bu. açık kadın baştan tacize hazırlıklı, hatta istekli.
  • doxanikee  (17.02.15 09:49:12) 
ya şu son olay ayyuka çıktı iyice. tabii ki anlıyorum, tabii ki kötü ötesi bir şey şu mevzu. fakat tüm erkekler üzerine de bir psikolojik bir baskı oluşturuldu.

30 yaşında adamım, bugüne kadar hiçbir insanı (kız/erkek ayırmıyorum) taciz etmedim. son günlerde deniyor ya hani 'oğullarınıza kızlara tecavüz etmemeyi öğretin' diye. arkadaş böyle bir kavram yok ki zaten. hiç hatırlıyor musunuz, anneniz sizi karşısına alsın da 'aman oğlum, kızlara tecavüz etme tamam mı annecim?' dediğini? böyle bir muhabbet konusu olabilir mi? ya da 'n'aber beril? selamlar. ya biliyor musun, sana tecavüz etmemem gerekiyormuş' diye bir muhabbet geçebilir mi?.. bu öğretilecek bir şey değil ki. bu yemek yemek, su içmek gibi bir kavram. insan bunu kendisi bulur, buluyor.

kadına taciz mutlaka var, allah kahretsin ki sadece türkiye'de değil, dünyanın her yerinde var. beraber kınayalım bu durumu. ama kalkıp da olay başka yerlere çekiliyor. erkekler bile aptal aptal eylemlere kalkışıyor. hiçbir şeyi doğru dürüst becerimiyoruz. bu şeye karşı koymayı bile... sakil duruyor üstümüzde.

çözümü insanın kendisini bulması. insan olduğunu hatırlaması, hatırlayabilmesi. gerekiyorsa gidip kendini tatmin etsin, milletin karısına kızına musallat olmaktansa eliyle takılsın. ayıp değil, günah değil.
  • mermize  (17.02.15 09:52:28) 
eksisozluk.com

bu nedir ya?.. demek istediğim bu.
  • mermize  (17.02.15 09:57:58) 
@mermize, aslında ögretiliyor bu söylediklerin. cok klasik bir örnek olacak ama kücük erkek cocuklara pipisinin cok degerli ve önemli oldugu hatirlatiliyor sünnet dügünlerinde. kadınlar ise, egitimli yaşini başını almis kadinlar bile, bir erkegin yanında magazaya girip ped alamiyor dogru düzgün, adet gördügünde "hastalandim galiba" diyor. halk türküleri popüler sarkilar filmler "naz yapan ama aslında isteyen" kadınlar ve "sevdi mi tam seven" "istedigini alan koparan" erkeklerle dolu. iş dünyasında, kazanan, hükmeden, digerlerini kontrol altına alan erkek(si) figürler kadınlar ve erkekler icin rol model olarak gösteriliyor. militarizm, ordu ile sınırlı degil, 19 mayıs törenlerinden bayrak törenlerine her yerde erkekler bayragi tasiyor, kizlar narin narin dans ederken, erkekler kas güclerini sergiliyorlar. cok masum gibi görünse de, televizyonda gazetede her gün cinsiyetci şakalar yapiliyor, m ali erbil, erkek konuga "bu sene hic deniz'e girdin mi" diyor, hepimiz de gülüyoruz. pornografiden bilgisayar oyunlarına erkeğin hükmettigi dünyalara kaçıyor, orada kendimizi rahatlatiyoruz.

bu sebeple kimse erkek oldugu icin suclu degil ve utanmamali ama erillik ve patriarki ile hesaplaşmak ve arınmak her kadın, erkek ve eşcinselin boynunun borcu.
  • jaygatsby  (17.02.15 10:02:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.