[]

göz yormayan e-book reader, e-kitap okuyucu tavsiyesi?

son zamanlarda bilgisayara bakarak makale okumaktan gözlerimin çok fazla yorulduğunu hissetmeye başladım, dolayısıyla acaba e-book reader alarak bu işin üstesinden gelebilir miyim diye bir düşünce sardı beni...tabi bazı olmazsa olmazları var bu e-boook readerın benim için, öncelikle bilgisayarımdaki pdf formatındaki makalelerimi aktarabilme şansını bana sunmalı bir diğeri de bu pdfler üzerinde not alabilme ve ilgili yerin altını çizebilme ve hatta işin cıvkını çıkartmak olmaz ise copy paste yapmak gibi bir özellikde sunsa çok harilkulade olur. Var mıdır böyle bir ürün? ya da konuya ilişkin sizlerin tavsiyeleri nelerdir?

Şimdiden zamanında ayırıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...


 
kindle paperwhite.. 1 yada 2...


  • aeroflot  (17.02.15 08:42:38) 
pdf ebook reader'larda pek iyi olmuyor ne yazık ki metin tabanlı olmadığı için. Asli amacınız pdf okumaksa ebook okuyucu tavsiye etmiyorum. Çıktı alıp okumak daha rahat olur sizin için.
edit: şöyle bir şey buldum.
blog.the-ebook-reader.com
  • nuka cola  (17.02.15 08:50:42 ~ 08:52:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.