[]

Survival oyun tavsiyesi

selam

Stranded Deep gibi early access OLMAYAN buglarından kurtulmuş oynamya hazır bir oyun var mıdır bildiğiniz?

oyun içerisinde survival kısmına etki edecek faktörler sadece doğal şartlar olsun istiyorum yani zombiler yaratıklar olmasın.

 
Don't Starve diyorum. Oyuna başlamadan önce ayarlardan yaratıkları kapatıp sadece doğa şartlarına karşı mücadele edebilirsin.


  • MaraudeR  (16.02.15 20:58:13) 
o oyuna da baktım ancak fps tarzı oyun tarzı arıyorum


  • KidLazer  (16.02.15 21:08:12) 
aradığın oyun this war of mine. daha yeni bitirdim çok güzel olmuş.
düzeltme:pardon fps tarzı arıyormuşsun.

  • kutukcu  (16.02.15 22:11:19 ~ 22:11:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.