[]

2.000 TL civarı lap top

Aslında 13 inch küçük bişey arıyorum ama sanırım özellikleri iyi olan küçük inchli laptoplar baya pahalı oluyo. dokunmatik falan olmasına gerek yok. hard diski de geniş olmayabilir. candy crush bile oynamıyorum oyun bilgisayarı lazım değil. ama çok hızlı olmalı. aynı da 35 işlem yapsam bana mısın dememeli. bunun haricinde genelde seyahatlerde kullanacağım için bataryası dayansa ve hafif olsa süper olur.

*Toshiba istemiyorum. arada servisi arayıp arayıp sövüyorum uyuz oluyorum hepsine.
*Dell çok iyi modeller var ama büyük mağazalarda bulunmadığı için güven vermiyo ilerde servis sıkıntısı çekmiyim.
*İnternetten satın alabilirim.

Tavsiyeleri alayım.

Sevgiler.

 
dipnot olarak ekleyeyim dell iyidir ve servis bakımından diğer firmalardan öne çıkar. bir sorun olduğundan eve gelip tamir ediyorlar.


  • anil  (16.02.15 15:36:08) 
macbook


  • brakgn  (16.02.15 15:53:39) 
dell evde tamir olayı 2 yıl oldu kalkalı...lenovolara bakın derim...


  • gotic  (16.02.15 15:54:51) 
Sen asus zenbook istiyorsun. :)


  • yirmisantim  (16.02.15 15:59:21) 
mac hiç kullanmadım hiç fikrim yok. niyeyse bi önyargım var. kullanan biri olsa da özelden yazsam bika bişey sorcam?


  • hobarey  (16.02.15 17:21:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.