[]

zenit 12xp analoga başlamak için doğru bir tercih mi?

merhabalar,
daha önce dijital kullanmamış ve analogla fotoğrafa başlayacak birisi için zenit 12xp iyi midir? en fazla 150 lira civarında ve taksitle alma imkanı bulabileceğimiz daha iyi bi makine önerisi olan var mı?
sahibinden'de 135 liraya temiz ve pozometresi çalışan bir tane bulduk. fiyat uygun mudur?
www.sahibinden.com

teşekkürler şimdiden :)

 
zenit, yeni başlayanlara olayı kavramaları için gayet ideal bir makine. fiyat bana biraz fazla geldi açıkçası ama piyasadan uzağım bayağı. onun dışında zenit 122 ya da canon ae-1 de bakabilirsiniz.


  • loveinaflipbook  (16.02.15 15:15:57) 
Ben zaöanında 75e aldım geçen de 100e aldık arkadaşa. Mekan neresi ankara ise bişiler düşünürüz. İstanbulsa hayyama kop


  • kablelvuku  (16.02.15 15:20:09) 
@kablelvuku pozometresi falan da var mıydı? olanla olmayan arasında fiyat farkı oluyormuş baya. eğer varsa cidden pahalıymış, başka bakayım


  • axhs  (16.02.15 15:29:03) 
Evet vardı


  • kablelvuku  (16.02.15 16:43:15) 
30-40 liralık zenitler ne hale gelmiş yahu. Zenit çok süper bir makinedir. Ancak madem fiyatları buralara gelmiş, bu kadar da etmez diye düşünüyorum. Bir süre sonra sizi tatmin etmeyecek diye düşünüyorum. o yüzden canon ae1 falandan başlayın direk bence.
illa zenit olacaksa;
şu da güzel ;
www.sahibinden.com

ama dediğim gibi hayyamda cok ucuza bulabilirsiniz, ankarada da belli başlı birkaç yer var bakabileceğiniz
  • primetime  (16.02.15 16:48:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.