[]

TTnet tarifesi söyler misiniz?

siteleri abuk subuk kafa bulandırıyor. bana kemiksiz özet geçer misiniz:

taahhütüm dün bitti. interntet benim üstüme, izmirdeki evde.

sadece annem giriyor internete. pek bişi izlediğini düşünmüyorum tek tük facebook videoları dışında. özet:

- herhalde 8-10gb kotalık bir paket iş görür.
- kardeşim yaz aylarında izmire gittiğinde kotanın amına koyabilir, ama eğer bu kotayı aşmanın fiyatsal olarak üst limiti varsa (80-100tl) önemşi değil. 1 aylık falan ödenebilir. ama bunu da öğrenmem lazım.
- 12 aylık veya 24 aylık taahhütle ucuz bir hale gelsin bu.

- bi de soru: diyelim 12gb'lık taahhüt verdik. sonra dedim ki ben limtisize geeçecem, gene indirimli bişilerden faydalanabiliyor muyuz?

sonuncu: bi de evde telefon da var. onu da yalın internete döndürek? ya bana bişi önerin çok karıştı iş.

 
Komple kapat bence, kafan daha rahat olur :)

Ben 50 gb akn 16 mbps 47 tl (+ 25 tl telefon) kullanıyorum. 24 ay tahattütlü.
Herkese eşit ücreti yok zaten ttnetin, belki sana daha uygun ya da daha pahalı ücret belirleyecek.
  • redeath  (16.02.15 11:00:24) 
10 senedir ttnet kullanıyorum bi problem yaşamadım. ttnet kullanıcam gene.


  • kamera motor  (16.02.15 11:19:16) 
ttnet sözleşmem bitince yenisi imzaladım. 24 Mbps, 75 GB AKK ve alo net 12 ay taahhütlü 56 TL. Alo net de telefon hattın açık ama kullandığın kadar ödüyorsun. ekstra bir masrafı yok ve faturan da tek, sadece ttnet faturası geliyor. çiftelli gibi bir ismi var kampanyanın. çok memnunum. evim dslam'e yakın olduğu için internete hızı çok iyi.


  • devrin basbakani  (16.02.15 11:49:05) 
biz de 47 liralik fiber internet kullaniyoruz, 2 yil tahattutlu. bir sorunla karsilasmadim simdiye kadar.


  • fraise  (16.02.15 11:49:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.