[]

bitlendim mi ben?

saçlarimda kepek problemi var. Arada çok kirlendiginde kaşındığı olurdu. Ancak bu gece nedense ekstra bir kaşınıyor özellikle dipleri. Ilk defa böyle oldu. acaba bir yerlerden bit mi kapmışımdır? Nasıl anlaşılır? Fena uyuzlandım zaten kepek problemime de yıllardır cözüm bulamadım.




 
yanında biri varsa o saç diplerine baksın. eğer yoksa ince dişli tarak ile beyaz havlu uzerine tara saçlarını. bit varsa duser. ama sirke varsa dusmez.

ya eylulcum bit mi kaldı aslında. oyle durup dururken bitlenen yok çocuklugumuzdaki gibi. huylanmışsındır sen.
  • elorelia  (16.02.15 01:47:46 ~ 01:56:14) 
Ezcanelerde de sampuanlari kolayca bulunabiliyor. Bir de boyalı saça bit gelmez derler.


  • ron dennis  (16.02.15 01:50:30) 
Saclarim boyali zaten. Bu gecede birden bire kaşınmaya başladı ama diplerim kepeklenmiş yine. Alakasi olabilir mi?


  • eylul  (16.02.15 01:52:01) 
tatlı tatlı kaşınıyorsa seboreik dermatit olabilir. iri iri kabuklanmalar mı var?


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (16.02.15 01:53:56) 
bende de kepek vardı.
panten şampuan çok iyi geldi.

  • titiraprap  (16.02.15 01:54:58) 
Evde kedim var. Ondan gecmiş olabilir mu bu aralar fazla sokak kedileriyle hasır nesir. Kabuklanmalarda var ama sanki farkli bir kasinti da var of allahimm :(


  • eylul  (16.02.15 01:56:43) 
sen de seboreik dermatit'in ağına düşmüşsün. bit falan değildir, sebore zaten böyle kaşındırır ve kabuklanmalar olur, yazık... :(


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (16.02.15 01:59:26) 
O ne ya. Yıllardır kabuklu kepekletim var benim. Kendi haline bıraktım.@mesgulsun sanirim ne demek o?


  • eylul  (16.02.15 02:00:42) 
dönem dönem atakları olan, hiç geçmeyen bir cilt hastalığı eylül. senin sadece saçlı derinde var sanıyorum. burun çevresne, kulaklara, göğüs bölgesine, kaşlara bile yayılabilen değişik bir hastalık bu.

kabuklanmalar ondandır. kepeklenmeye de sebep olur. tatlı tatlı saatlerce kaşındırma gibi süper belirtileri vardır
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (16.02.15 02:05:58 ~ 02:07:20) 
aşırı kuru bir cildim var. Kepeklenme sanırım ondaN. Umarım huylandığım için kaşintım artmiştır. tüm uykum kaćtı şu an. Umarım bit değildir.


  • eylul  (16.02.15 02:11:02) 
saçtaki kepeğe yıkandığınız sudaki kireç oranının da etkisi olduğunu biliyor muydunuz? çok dertliyseniz saçınızı şişe su ile bir iki kere yıkamanızı tavsiye ederim. head and shoulders ile. kepeğe karşı muazzam etkili.


  • herospower  (16.02.15 02:50:51) 
bit için değil de kışın böyle kurumalar kaşınmalar için pirdolin kullanıyorum ben, baya iyi geliyor. bi dene denemediysen.


  • freya  (16.02.15 07:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.