[]

Roma'da Tek Kişi İçin Otel Tavsiyesi

Merkezi, temiz.
Çok ucuz ve öğrenci işi olmasına gerek yok ama öldürmesin de. Otelde pek vakit geçirilmeyecek.
Nereyi önerirsiniz?


 
termini civarındaki oteller genellikle bu tarzda. termini korkutucu bir yer gibi görünse de (termini çevresinde yatan hindistanlı ve zencilerden dolayı) aslında çok da sıkıntılı olmayan bir yerdir. tavsiye ederim.


  • insan opusen hayvandir  (15.02.15 23:02:04) 
booking.com'dan ideal bir yer bulup değerlendirmeleri okuyarak ücretsiz rezervasyon yaptırabilirsiniz. buradan daha faydalı olacağına eminim.


  • uuth  (15.02.15 23:02:48) 
termini çevresi +1


  • anil  (15.02.15 23:05:45) 
Termini çevresinde Roma Resort Termini de kaldım Ocak ayında.
www.booking.com
Bu bölge gerçekten ulaşım için çok iyi. Hemen her bölgeye otobüs/tren kalkıyor. Google maps de otobüslerin kalkış saati dakikasına kadar veriliyor. Bu bölgeyi ben de tavsiye ediyorum.
  • faithless  (16.02.15 00:00:47) 
ucuzdan kastiniz ne bilmiyorum ama Deluxe Rooms isimli oteli (aslinda tam otel degil, bir apartmanin 2 katinin odalarini otele cevirmisler) tavsiye ederim.

Burada ocak ayinda geceligi 45 euro'ya kaldim ki buna booking.com komisyonu dahil, direk iletisime gecsem 40 euro ve altina dusebilirdi. ayni yeri simdi kuzenimin mayis ayindaki seyahati icin ayarlamaya calisiyoruz, fiyatlar artmis haliyle. booking.com'da mayis icingeceligi 110 euro gorunuyor, direk iletisime gecince geceligi 95 euro'nun biraz altina iniyor.

otelden bahsedecek olursam. yeri cok iyi. Ottoviano metrosuna yuruyerek 3dk. cevresi cok guzel cafe ve restoranlarla dolu. Vatikan'a 4-5dk yurume mesafesinde. merkezi ve cok iyi. civardaki cafe ve restoranlarla anlasmasi da var, indirimli yararlanabiliyorsunuz. Odalarin gunluk temizligi yapiliyor, ucretsiz wifi var. Odalar pek genis degil ama turistik gezi icin yeterli bir konaklama imkani sagliyor. zaten turist adam aksamdan aksama dus alip uyumaya gelir odasina ki burasi da bunu fazlasiyla karsiliyor. Sahsen ben tavsiye ederim.

iyi gezmeler.
  • kenyali cilgin forvet  (16.02.15 05:19:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.