ucuzdan kastiniz ne bilmiyorum ama Deluxe Rooms isimli oteli (aslinda tam otel degil, bir apartmanin 2 katinin odalarini otele cevirmisler) tavsiye ederim.
Burada ocak ayinda geceligi 45 euro'ya kaldim ki buna booking.com komisyonu dahil, direk iletisime gecsem 40 euro ve altina dusebilirdi. ayni yeri simdi kuzenimin mayis ayindaki seyahati icin ayarlamaya calisiyoruz, fiyatlar artmis haliyle. booking.com'da mayis icingeceligi 110 euro gorunuyor, direk iletisime gecince geceligi 95 euro'nun biraz altina iniyor.
otelden bahsedecek olursam. yeri cok iyi. Ottoviano metrosuna yuruyerek 3dk. cevresi cok guzel cafe ve restoranlarla dolu. Vatikan'a 4-5dk yurume mesafesinde. merkezi ve cok iyi. civardaki cafe ve restoranlarla anlasmasi da var, indirimli yararlanabiliyorsunuz. Odalarin gunluk temizligi yapiliyor, ucretsiz wifi var. Odalar pek genis degil ama turistik gezi icin yeterli bir konaklama imkani sagliyor. zaten turist adam aksamdan aksama dus alip uyumaya gelir odasina ki burasi da bunu fazlasiyla karsiliyor. Sahsen ben tavsiye ederim.
iyi gezmeler.
0