[]

booking.com'dan Maldivler rezervasyonu hk.

Herkese iyi akşamlar dilerim.

Öncelikle söyleyeyim, yurt dışına turlar dışında tatil ayarlamak konusunda hiç tecrübesi olmayan birisiyim, cehaletimi mazur görün. Sorum ise şu:

booking.com'dan otel rezervasyonu için otelleri ve seçenekleri incelediğimde, oda seçeneklerinin altında "% 11.2 hizmet masrafı, Konaklama başına kişi başı 547 US$, transfer ücreti, % 12 Vergi" yazıyor. Transfer ücretini anlıyorum ancak, farzedelim ki oda başına vereceğimiz miktar £100 olsun, buna ek olarak 2 kişiden kişi başı 1094 dolar artı hizmet masrafı artı bir de vergi mi veriyoruz, yoksa bunlar alınacak olan oda ücretine bir yerden dahil mi oluyorlar? Zira verilecek yekün £1000 gibi bir mebla dışında bir de 1000 dolar civarı bir mebla artı vergiler de işin içine girince kafam karıştı. Yol göstrebilirseniz oldukça sevinirim.

Bu arada eşimle bir niyet edip böylesine gaza gelmişken amatör başımıza, Maldivler hakkında bildiği ve paylaşabileceği malumatı olan varsa ziyadesiyle mutlu eder beni.

Herkeslere sevgiler!

 
Bazı şehirlerde o bölgenin kendi vergisi oluyor ancak sizin yüzde ile belirttiğiniz miktarları booking.com müşteri temsilcilerine sormanız daha doğru yanıt almanızı sağlayabilir.


  • EXXE01  (15.02.15 23:00:39) 
Maldivleri is icin gitmis birisi olarak oncelikle sisirilmis fiyatlari ve deniz haricinde birseyi olmadigi icin tavsiye etmem. Vergi hizmet bedeli transfer ucretleri ayri ayri istenmis total o dediginiz rakamlara gelir ayrica sezonu bu aralar. Samui, bali, malkavi dururken o fiyatlai odemeyin


  • steward  (15.02.15 23:01:20) 
neresi olursa olsun bizzat otelin kendisini arayın ya da mail atın. hem daha uygun fiyat olabilir hem doğrudan otelle iletişimde olursunuz. bizzat başıma geldi 11 saat uçak yolculuğu sonrası ellerde valiz ortalıkta kalmayın


  • intihar etsem de kendime gelsem  (15.02.15 23:49:47) 
biz travelogy ile gittik maldivlere baya da memnun kaldık. gidecekseniz her şey dahil konseptli bir otele gitmenizi tavsiye ederim. çünkü diğer türlü emin olun daha pahalıya geliyor. constance moofushi idi bizim gittiğimiz otel. bir de maleye iniyorsunuz uçakla ama adalara gitmek için ek olarak ufak bir deniz uçağına biniyorsunuz onu da araştırmayı unutmayın.


  • sta  (16.02.15 00:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.