[]

kendinizi nasil mutlu/motive ediyorsunuz?

hani 'kendize hediye alin, zaman ayirin' vs derler ya siz kendizi mutlu etmek, rahatlamak icin neler yapiyorsunuz? ne yapinca dunyanin en mutlu insani gibi hissediyorsunuz?


peki kendizi nasil motive ediyorsunuz? gaza getiriyorsunuz?


bu aralar ikisine de fazlasiyla ihtiyacim var da.

 
Kitap alıyorum, gömülüyorum

Dünyanın bi yerinde bilmediğim bi hayata girince kendi hayatımı didiklemekten vazgeçiyorum bi müddet
  • cecilia  (15.02.15 21:26:01) 
resim yapıyorum, güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. ama çok mutsuzum. içime kapanır gibi oldum, mümkün olduğu kadar kendimle kalmaya çalışıyorum.


  • rock n roll  (15.02.15 21:27:05) 
Unutarak.


  • Sellim  (15.02.15 21:29:46) 
sana yardımcı olacak bir cevap olmayacağı için üzgünüm, "siz nasıl yapıyorsunuz" demiş olduğun için söyleyeceğim. uzun vadede beni hayata bağlayan tek hedefim ve arzum kitap yazmak. daha doğrusu "kitap yazabilen bir adam" olmak, öyle ölmek. ne bileyim 50 sene sonra birinin yazdıklarımı okuyup "vay aq şerefsize bak neler demiş" demesi. bunun için yaşıyorum diyebilirim. kendi dünyamda, kendi kafamda yaşıyorum ve o dünyayı dışarıya aktardığım gün zaten işim bitmiş olur.

ha şu gün bana "yoo kitap falan yazmayacaksın sen, ne kitabı manyak mısın, öyle işten eve evden işe bi herif olacaksın işte" deseler intihar ederim sanırım. yaşamaya dair isteğim yok. mutsuz sayılmam. keyif aldığım şeyler var. merak ettiğim, görmek istediğim çok şey var. en basitinden, serie b'de şampiyon kim olur mesela sezon sonu merak ediyorum. ama olmasa da olur yani, ölebilirim problem değil.

neyse ki kitap 50 yaşında da yazılabilen bir şey, kısa vadede kendime zarar vermeyeceğimden eminim. :p
  • der meister  (15.02.15 21:34:41) 
bir kere mutlu olmak için çevreden gelen seslere kulak tıkamak lazım. bunu yapabilmelisin. herkesten bir ses gelir ve herkes kendi istediğini sana yaptırmaya çalışır. neticede sen mutsuz olursun, onlar mutlu olur. ben başkalarının fikirlerine önem vermemeye başladığımdan beri sinirden stresten kurtuldum. ciddi diyorum. insanlara fikirlerini sormadan sana akıl vermeye çalışmalarına izin verme mesela. fikir sorarsan da, verdikleri fikirler aklına yatmadıysa, hmm güzel fikir deneyeceğim deme. takıl kafana göre.

motivasyon için de hedef lazım.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (15.02.15 21:37:05) 
Kitap alıyorum. Kitap başta olmak üzere alışveriş beni hep çok mutlu ediyor.

Bir ay kadar önce başladığım zumba da bana çok iyi geliyor. Haftada iki defa grupla, haricinde de evde yapıyorum, grupla olan bildiğin terapi gibi. Evdeki de mutlu ediyor beni, deşarj oluyorum.
  • mutlusismankedi2015  (15.02.15 22:32:43) 
1,5 porsiyon antrenman sonrası küveti kaynar suyla doldurup gözleri kapıyorum.


  • vedat chili peppers  (15.02.15 22:44:04) 
mutlu olmak umurumda değil.


  • namus ninjası  (15.02.15 22:53:41) 
kendimi mutlu etmek için bir şeyleri bunun farkında olarak, diğer bir ifadeyle mutlu olma çabası içinde yapıyorsam zaten mutlu olamam, tadını çıkaramam. Motive-rahatlama konusunda en temel aracım kendi müzik listeme tıklamak ve uzanmak oluyor genelde.


  • candanag  (16.02.15 00:40:31) 
İyi uyku. Güne erken başlamak. Sabah sporu. Doğru beslenme. Bunlar genel olarak enerjini yüksek tutuyor.


  • arnold schwarzeneger  (16.02.15 07:53:06) 
fotoğraf çekiyorum, fotoğraf ekipmanı alıyorum


  • argent dawn  (16.02.15 07:59:35) 
spor yapıyorum.


  • kenyali cilgin forvet  (16.02.15 08:13:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.