[]

Şu arabalar alınmaz mı? Sanayiden çıkmaz mıyız? (Klasik araç ilanı içerir)

Hep öyle diyolla, "eski araba mı alınır lan sanayiden çıkmazsın" falan.. Ama arabalara baksanıza bir. Ruhları var resmen.. Tamam onlar da şimdikiler kadar fabrikasyon belki ama şu fiyatlarda bir şey almaya kalktığınızda karşılaştığınız palio, clio, twingo vs. serisine kıyasla bir ağırlık, bir kişilik var araçlarda.. ya da ben abartıyorum, altı üstü metal yığını da diyebilirsiniz tabii.. neyse, alınmaz mı şimdi bunlar, boşa hayal kurmayalım mı belki bir gün kavuşuruz diye..

60 Model Ford Falcon
www.sahibinden.com

1965 Opel Olimpia Record
www.sahibinden.com

1979 Peugeot 504
www.sahibinden.com

1981 Dodge Aries
www.sahibinden.com

1973 Volvo 144
www.sahibinden.com

1973 Land Rover Defender 90 2.5
www.sahibinden.com

1983 Golf
www.sahibinden.com

 
Alınır ama ikinci otomobil olarak alınır, günük kullanım için biraz zor. Şehirlerdeki otomobil sayısı artınca, doğal olarak sokaklar daraldı ve park yeri problemleri çıkmaya başladı. Ve tabi daha fazla beklenmeyen durumlar var artık. Abuk subuk hareketler yapan, önünüze atlayan sürücüler, yayalar...

Hidrolik direksiyonu, kliması, abs' si, hatta otomatik vitesi olmayan otomobilleri şehir içinde kullanmak keyif değil eziyet.

Şehir dışında yaşıyorsanız, çok trafiğe kalmıyorsanız, yakıt tüketimini çok dert etmiyorsanız o zaman problem yok. Ya da şehir içindeyseniz bir tane clio, yaris falan alır; haftasonları bunlarla pikniğe gidersiniz.

Bu arada, verdiğiniz linklerdeki Defender dışında araçları kullanacak olursanız, sanayideki ustalarla samimiyet kurma ihtimaliniz fazlalaşır.
  • pozzecco  (15.02.15 17:14:05) 
bir gün zengin olursam ben de almayı düşünüyorum, varsın sanayiden çıkmasın, çok güzel yav. peugeot ve opel hariç ama, onları beğenmedim.

yani kesinlikle 2. araba olarak alınır, 1. araba olarak alırsan sürekli yolda bırakır sorun çıkarır sevmezsin. ama diğer türlü arada kaçamak yaparsın falan hoş olur.
  • signore  (15.02.15 17:22:55 ~ 17:24:28) 
ay çok güzeller <3, al bence boşver sanayi manayi


  • kamuran  (15.02.15 17:24:55) 
Peugeot 504'e hayran kaldım. Bu olay hasta işi ve zamanınız olması lazım. Güzel bir garaj şart saklamak için.

Param ve zamanım olsaydı ben kesinlikle alırdım.
  • teknikekip  (15.02.15 17:27:38) 
www.sahibinden.com
muhteşem, içim gitti resmen pahallı olsa koymazdı bu kadar "vay be" der geçerdim de fiyat çok iyiymiş, buna rağmen alamamak koyuyor insana..

Soruya gelirsek pozzecco'ya katılmamak elde değil, ilk zamanlar keyifle kullanacaksınız ama sonra eziyete dönüşecek belki de elden çıkarmaya çalışacaksınız..
  • mutekebbir  (15.02.15 17:31:39) 
86 model citroen bx kullanıyorum 3 yıldır. Hiç öyle anayiden çıkmıyprum ladı yok. Sadece görenler bedava mı verdiler bunu sana diyorlar


  • kablelvuku  (15.02.15 18:44:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.