[]

Önemli - Başvuru İçin Firma İsimleri yazalım

Elektrik elektronik mühendisi olarak mezun oldum çok şükür. Kariyer.net'ten başvurular yapıyorum ancak aramak çok zor, çok karışık, bir çok etiket birbirine girmiş. Şuna karar verdim, ben nasıl çalışmak istiyorum, bunları belirledim. Buna göre şirket isimlerini yazıp, onların ilanlarına başvurdum. Ama aklıma gelmiyor. Çok dal, çok sektör var. Sizden ricam bana yardım etmeniz. Ne kadar çok yazsanız o kadar iyi. Malum, geri dönmeleri muamma.

Ben;

Kurumsal büyük bir şirkette çalışmak istiyorum.
İşimin bilgisayar üzerinde, ofis ortamında olmasını istiyorum.

Yapım buna müsait yani. Gidişim gelişim belli, ne yapacağımın belli olduğu iş. Okb, düzen isteği, duygusallık, alışkanlıklardan vazgeçmeme vs etkili. Girmek ve değişim de yaşamamak istiyorum, elimden geldiğince.

Vodafone
Yapıkredi
Teb
Avea
Türk Telekom Assist
Koçsistem

Başvuru yaptıklarım bunlar. Bankada iş analistliğinden, koçsistemde network uzmanlığına uzanan yelpaze.

Lütfen rica ediyorum yardım edin, her gün bol bol aklınıza geldikçe yazın buraya şirket isimlerini. Mümkünse ne işe başvuracağımı falan. Ben de başvurayım. Bir kişi çok isim de yazabilir, ne olursa yani.

Üstte kalmasını istemem pek doğru olmaz sanırım modlardan. Neyse, teşekkürler bekliyorum ve sık sık bakıyorum.

Teşekkürler.

 
aselsan
havelsan
Xyz-sanlar....
  • Sarix  (15.02.15 16:06:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.